2777
2789
عنوان

یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 20431 بازدید | 403 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

*➖اندوه #امام_صادق عليهالسّلام به هنگام يادكرد مصيبت جدّش *

▪️ابو عُماره مُنشِد گوید: روزى نشد كه در محضر امام صادق عليهالسّلام از امام حسين عليهالسّلام ياد شود و ديده شود كه ايشان، از صبح تا شبِ آن روز، خندان باشد.

مىفرمود: «*حسين، اشك هر مؤمنى است».*

📚کامل الزيارات ج ۱، ص ۱۰۸

🖤#شهادت_امام_صادق_علیه_السلام_تسلیت

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

✍امام صادق علیهالسلام فرمودند:

*کسی که برای فرج دعا بکند ما خانواده

برایش دعا میکنیم🌸*

🌱#امام_صادق

🌷 #امام_زمان_عجل_الله💚

🌥 #الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج☀️

🔗 #شهادت_امام_جعفر_صادق

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

سلام گلم الهی آمین بحق زینب الکبری سلام الله علیها عاقبت بخیر باشین در دنیا و آخرت ❤️🤗

سلام خدمت شما 💕 انشالله همه عاقبت به خیر بشیم

ممنونم ازتون بابت تاپیک خوبتون ❤

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

اللهم_عجل_لولیک_الفرج💕

سلام عزیزم خوش اومدین ❤️

به نیت حاجت دلتون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

سلام عزیزم خوش اومدین ❤️ به نیت حاجت دلتون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد ...

سلام خیلی ممنون سلامت باشین ❤

ممنونم از تاپیک خوبتون مرسی ما رو هم شریک کردین 🙏🏼

عاقبت به خیر باشین انشالله

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

✍🏼 امام صادق علیه السلام:

🔸محبوب ترین ِ دوستان من کسی است که عیوبات مرا به من هدیه دهد

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

🌷 باید از شما مسلمان ها

عدهای باشند که مردم را

به سوی خیر و صلاح دعوت

کنند و به نیکوکاری وادارند

و ازبدیها برکنار سازند چنین

طایفهای حتماً رستگارند .

📚 آل عمران آیه ۱۰۴

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ