2777
2789
عنوان

یه چیزی بگم

20211 بازدید | 402 پست

🌸به نام خدای مهـ❣️ـدی 🌸

فکر کنم بگیم بهتر باشه...

🍃هنوز فرج خواهی مون خالص نشده

هنوز خودش رو نمیخوایم💔

ته قلبمون میخوایم حاجت خودمون محقق بشه.

و غافل از اصل ماجرا 😔

✨خدا بلده چطور خدایی کنه

ته قلب های هممون رو اسکن میکنه، نمیشه پیچوندش

هنوز خالص نشده فرج خواهی ما، منقطع نشدیم

🌿و این وسط، امامی که قرن ها منتظره

خون دلها خورد

بلاها کشید (باور کن این جمله رو)

پادرمیونی ها کرد که له نشیم

تو این قرن ها انتظار، پیام ها و گلایه ها فرستاد و منتظر بود که یه بار شیعیانش همه با هم بیان و بگن:

دیگه فهمیدیم بدون شما نمیشه... بیا آقا...

و نشد که نشد..

😔 باور نکردیم که توجه خالصانه بهش،

«فان ذالک فرجکم» رو بهمراه داره..

خودش رو بخوایم و الا بلاها ما رو احاطه میکنند💘

🌹🍃با نوشتن #اللهم_عجل_لولیک_الفرج در ثواب تاپیک سهیم باشیم🌹🍃

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

شما مومنان مغرور هستین

و دین تون شما رو مغرور کرده !

إذ یقولُ المُنافِقونَ وَالَّذينَ في قُلوبِهِم مَرَضٌ غَرَّ هٰؤُلاءِ دينُهُم ۗ وَمَن يَتَوَكَّل عَلَى اللَّهِ فَإِنَّ اللَّهَ عَزيزٌ حَكيمٌ (۴۹ انفال)

و هنگامی را که منافقان، و آنها که در دلهایشان بیماری است میگفتند:

«این گروه (مسلمانان) را دینشان مغرور ساخته است.»

(آنها نمیدانستند که) هر کس بر خدا توکّل کند،

(پیروز میگردد؛)

خداوند قدرتمند و حکیم است!

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

امام رضا علیه السلام:

گویی میبینم وقتی امیدها بریده میشود،

ندای آسمانی ظهور فرزندم مهدی (ارواحنا فداه) برمیخیزد

رحمتی برای مؤمنان... هماندم فرج میرسد؛

خدا سینه ها را شفا میدهد و خشمِ دلها را فرو مینشاند

📚غیبت نعمانی، جلد ۱، ص ۱۸۰–۱۸۱

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اینم ارسالی یکی از اعضا🔰

🔸تو حرم امام حسین علیه السلام خیلی متوسل شدم و خواهش کردم یه راهی نشونمون بدن برا تحقق سریعتر فرج.

👈در عالم رؤیا دیدم که با دوستان استغاثه از هم جدا هستیم و جدا برای فرج دعا می کنیم. به من نشون دادن وقتی شما از هم دورین مسیر ظهور طولانیه!

👌ولی وقتی به هم وصل میشین مسیر ظهور خیلی خیلی کوتاه میشه و من تو خواب باورم نمیشد

با استغاثه و دعای دسته جمعی میشه

انقدر فاصله ظهور را کوتاه کرد ....

#نماز استغاثه

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

دعای مهم برای حفاظت

علامه مجلسی رحمه الله علیه فرمودند:

در احادیث معتبر میخوانیم که امام سجّاد علیه السلام فرمودند:

🔷"هرگاه این دعا را بخوانم اگر جنّ و انس جمع شوند که ضرری بمن برسانند ترسی ندارم :

( بِسْمِ اللهِ وَ بِاللهِ وَ مِنَ اللهِ وَ إِلَی اللهِ وَ فِی سَبیلِ اللهِ،

اَللّهُمَّ اِلَیْکَ اَسْلَمْتُ نَفْسی

وَ إلَیْکَ وَجَّهْتُ وَجْهی وَ إِلَیْکَ فَوَّضْتُ اَمْری وَ احْفَظْنی بِحِفْظِ الاْیمانِ مِنْ بَیْنِ یَدَیَّ وَ مِنْ خَلْفی وَ عَنْ یَمْینی وَ عَنْ شِمالی وَ مِنْ فَوْقی وَ مِنْ تَحْتی وَ ادْفَعْ عَنّی بِحَوْلِکَ وَ قُوَّتِکَ

وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلّا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظیمِ)."

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

▪️▪️▪️

💠امام صادق (سلام الله علیه):

▫️لَوْ أَدْرَکْتُهُ لَخَدَمْتُهُ أَیامَ حَیاتِی

▪️اگر دوران او (ظهور) را درک می کردم،

▪️همهی زندگی ام را در خدمت به او می گذراندم!

📚بحارالانوار/ ج ۵۱/ ص ۱۴۴

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

🥀 او می شنود؛ هر روز چند دقیقه ای درد و دل کن با امام زمان!

🔸آیت الله میلانی میفرمودند :

هر روز بنشینید یک مقدار با #امام_زمان (عجلالله فرجه) درد و دل کنید؛ خوب نیست شیعه روزش شب شود و شبش روز شود و اصلاً به یاد او نباشد.

بنشینید چند دقیقه ای، ولو آدم حال هم نداشته باشد مثلاً از مفاتیح دعایی بخواند، با همین زبان خودمان سلام و علیکی با آقا کند.

📌به نقل از علامه مجلسی از جانب سیدابن طاووس نقل شده راوی گوید:

من به امام هادی (علیهالسلام) نامه ای نوشته و گفتم اگر انسان بخواهد با امام زمانش صحبتی داشته باشد باید چه کند؟

حضرت در جواب نامه ام فرمودند : هرگاه حاجتی داشتی کافیست لب هایت را حرکت دهی یعنی آهسته و زیر لب با امام زمانت حرف بزنی که جواب به تو می رسد.

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

▪️▪️▪️

▫️عظمت دوران ظهور را نمایان ساختی

▫️با آرزوی خدمت به حضرتش در آن ایام...

🙏شفیع ما باش! برای آمدنش!

🙏یا صادق آل الله (سلام الله علیهم)

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

عزیزان و سربازان حضرت صاحب الزمان

اگر مردم مدام در هفته یکبار این نماز استغاثه بخونن و به پروردگار متوسل بشن ،

باید از ته دل و با اضطرار از خدا ظهورشون بخوایم 🤲سرنوشت ما طبق کلام خدا ، تغییر نمیکنه تا خودمان حرکتی نکنیم .

💥جمعه ها و سه شنبه ها ساعت 22💥

طریقه خوندن نماز 👇🏻

دو رکعت نماز استغاثه به نیت ظهور آقا صاحب الزمان قربة الی الله .

الله اکبر .

دورکعت نماز

رکعت اول حمد و توحید رکعت دوم حمد و سوره نصر

و بعد این دعا 👇🏻🌹

سَلامُ اللّٰهِ الْكامِلُ التَّامُّ الشَّامِلُ الْعامُّ وَ صَلَواتُهُ الدَّائِمَةُ و َبَرَكاتُهُ الْقائِمَةُ التَّامَّةُ عَلىٰ حُجَّةِ اللّٰهِ وَ وَلِيِّهِ فِى أَرْضِهِ وَبِلادِهِ، وَ خَلِيفَتِهِ عَلىٰ خَلْقِهِ وَعِبادِهِ، وَسُلالَةِ النُّبُوَّةِ وَبَقِيَّةِ الْعِتْرَةِ وَالصَّفْوَةِ، صاحِبِ الزَّمانِ وَ مُظْهِرِ الْإِيمانِ، وَمُلَقِّنِ أَحْكامِ الْقُرْآنِ وَ مُطَهِّرِ الْأَرْضِ وَ ناشِرِ الْعَدْلِ فِى الطُّولِ وَالْعَرْضِ، وَ الْحُجَّةِ الْقائِمِ الْمَهْدِيِّ، الْإِمامِ الْمُنْتَظَرِ الْمَرْضِيِّ، وَابْنِ الْأَئِمَّةِ الطَّاهِرِينَ، الْوَصِيِّ ابْنِ الْأَوْصِياءِ الْمَرْضِيِّينَ الْهادِي الْمَعْصُومِ ابْنِ الْأَئِمَّةِ الْهُداةِ الْمَعْصُومِينَ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُعِزَّ الْمُؤْمِنِينَ الْمُسْتَضْعَفِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُذِلَّ الْكافِرِينَ الْمُتَكَبِّرِينَ الظَّالِمِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاىَ يَا صاحِبَ الزَّمانِ؛ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَيِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ الْأَئِمَّةِ الْحُجَجِ الْمَعْصُومِينَ وَالْإِمامِ عَلَى الْخَلْقِ أَجْمَعِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاىَ سَلامَ مُخْلِصٍ لَكَ فِى الْوَلايَةِ، أَشْهَدُ أَنَّكَ الْإِمامُ الْمَهْدِىُّ قَوْلاً وَفِعْلاً، وَأَنْتَ الَّذِى تَمْلَأُ الْأَرْضَ قِسْطاً وَعَدْلاً بَعْدَ ما مُلِئَتْ ظُلْماً وَجَوْراً فَعَجَّلَ اللّٰهُ فَرَجَكَ، وَسَهَّلَ مَخْرَجَكَ وَ قَرَّبَ زَمانَكَ وَ كَثَّرَ أَنْصارَكَ وَأَعْوانَكَ وَ أَنْجَزَ لَكَ ما وَعَدَكَ، فَهُوَ أَصْدَقُ الْقائِلِينَ وَ ﴿نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوٰارِثِينَ﴾، يَا مَوْلاىَ يَا صاحِبَ الزَّمانِ؛ يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ، حاجَتِى كَذا وَكَذا ( به جای کذا وَ کذا، حاجَتی ظُهورُک) فَاشْفَعْ لِى فِى نَجاحِها، فَقَدْ تَوَجَّهْتُ إِلَيْكَ بِحاجَتِى لِعِلْمِى أَنَّ لَكَ عِنْدَ اللّٰهِ شَفاعَةً مَقْبُولَةً وَ مَقاماً مَحْمُوداً، فَبِحَقِّ مَنِ اخْتَصَّكُمْ بِأَمْرِهِ وَ ارْتَضاكُمْ لِسِرِّهِ وَ بِالشَّأْنِ الَّذِى لَكُمْ عِنْدَاللّٰهِ بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَهُ، سَلِ اللّٰهَ تَعالىٰ فِى نُجْحِ طَلِبَتِى وَ إِجابَةِ دَعْوَتِى وَ كَشْفِ كُرْبَتِى

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

جرعه ای تفکر 👇

دوستان ،

ما بر این عقیده ایم که اگر زمان آقا امام حسین علیه السلام بودیم حضرت رو یاری میکردیم

اما الان در این عصر حاضر هستیم ،

ایا تونستیم امام زمانه هم عصر خودمون یاری کنیم ؟!

#یاری ـ حسین زمانه خود

#مهدی ـصاحب الزمان عج الله

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

♨️ عملی مورد رضایت امام زمان عجل الله فرجه

🔹 حضرت آیتالله بهجت قدسسره:

آقایی می‎گفت: محضر #امام_زمان علیه السلام مشرّف شدم، ولی نمی‎دانستم اصلاً محضر چه کسی هستم! کمی صحبت کردیم و با هم حرف زدیم. بعد از این‎که دیدارمان تمام شد، یک‎دفعه به خود آمدم که ای وای کجا بودم؟! محضر چه کسی بودم؟! این آقا چه کسی بودند؟! اما دیدم دیگر گذشته است.

🔹 این آقا می‎گفت که من ضمن صحبت‎هایم به ایشان عرض کردم: خیلی میل دارم یک کاری انجام دهم؛ یک عملی را انجام دهم که بدانم مورد توجه حضرت عجلاللهتعالیفرجهالشریف است و بدانم اگر من آن کار را انجام دهم، مورد توجه حضرت می‎شوم. کار خوبی باشد و مورد پسند حضرت باشد. مدام این‎ها را تکرار کردم.

🔹 حضرت فرمود: «یکی از آن کارهایی که خیلی مورد توجه واقع می‎شود، این است که به محض این‎که صدای اذان بلند شد، دعای «اللَّهُمَّ کُن لِوَلِیَّكَ...» را بخوانی! »

🔺 [این نقل] خیلی موافق اعتبار است!

📚برگرفته از کتاب «حضرت حجت علیهالسلام »؛ مجموعه بیانات آیتالله بهجت قدسسره درباره حضرت ولیعصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿