2821
2789
عنوان

یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 20294 بازدید | 403 پست

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

جرعه ای تفکر 👇

دوستان ،

ما بر این عقیده ایم که اگر زمان آقا امام حسین علیه السلام بودیم حضرت رو یاری میکردیم

اما الان در این عصر حاضر هستیم ،

ایا تونستیم امام زمانه هم عصر خودمون یاری کنیم ؟!

#یاری ـ حسین زمانه خود

#مهدی ـصاحب الزمان عج الله

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

💠 رسول الله (صلی الله علیه وآله)میفرماید :

🌑 دو چیز است که امت مرا در دنیا و آخرت نابود میکند :

⬅️ شکم
⬅️ شهوت

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

❇️ پس هر کس هم وزن ذره ای کار خیر انجام دهد آن را می بیند و هر کس هم وزن ذره ای کار بد کرده آن را می بیند.

📗 سوره زلزله آیه 7_8

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

تعجیل در ظهور و سلامتی وجود مبارڪ امام زمان (عجل الله) 3 صلوات و یڪ حمد بفرستیم.🙏

🌸اَللّهُمَّ ✨

🌸صَلِّ ✨

🌸عَلی ✨

🌸مُحمّدٍ ✨

🌸وَ آلِ ✨

🌸 مُحمّد✨

🌸وَعَجِّلْ ✨

🌸فَرَجَهُمْ ✨

▫️▫️▫️

💠إِنَّ اللَّهَ لَا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّىٰ يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ

(رعد/۱۱)

▫️یقیناً خدا سرنوشت هیچ ملتی را تغییر نمی دهد

❌️تا آنکه آنان آنچه در وجودشان قرار دارد تغییر دهند.❌️

بخوایم فرج آقامون رو... تا برسونه خدا منجی عالم رو ...

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش