2821
2789
عنوان

یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 20303 بازدید | 403 پست

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🕊️

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

یا صاحب الزمان ادرکنی... 🤲🕊️

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

از یکی از علما پرسیدن تقوا یعنی چی؟

ایشون فرمودند: وقتی از توی یه بیابون

پر از خار میخوای رد بشی، چطور لباستو

جمع میکنی که خار و خاشاک بهت نچسبه؛

این میشه تقوا و پارسایی، باید خودتو

نگهداری که آلودهٔ گناهان نشی..!

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

یا صاحب الزمان اغثنی... 🤲🕊️

▫️جناب عبدالعظيم حسنى نقل میکند:

خدمت مولایم امام جواد عليه السلام رسیدم.

مى‏خواستم از ايشان بپرسم كه: آيا قائم همان مهدى است يا غير اوست؟

قبل از اینکه من چيزى بگويم، امام جواد عليه السلام به من فرمود:

«قیام کننده ما، همان مهدی است

كه بايد در غيبتش، انتظارش را بكشند

و در دوران ظهورش، مطیعش باشند،

و او سومين نفر از نسل من است.

قسم به خدايى كه محمّد صلی الله علیه وآله را به نبوّت برانگيخت

و ما را به امامت ويژه ساخت،

اگر فقط يك روز از دنيا باقى مانده باشد،

خداوند، آن روز را آن قدر طولانی مىگرداند كه مهدی علیه السلام ظهور كند

و زمين را از عدل و داد لبریز سازد،

همان گونه كه از ظلم و ستم پر شده است...»

📚 کمال الدین باب۳۶، حدیث۱.

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

❣ * #سلام_امام_زمانم ❣

🔹 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مِيثاقَ اللّٰهِ الَّذِي أَخَذَهُ وَوَكَّدَهُ،

🔺 سلام بر تو ای پیمان خدا که آن را برگرفت و استوارش کرد،

🌺 تا کی نصیب ماست «اَرَیالخَلق» و «لاتُری»

کی میشود نوای«اَنا المَهدی» تو را ...

🌼 از سمت کعبه بشنوم ای جانِ جانِ جان

«عَجّل عَلی ظُهُورِکَ یا صاحِبَ الزّمان».

🌱#سلام_امام_زمانم

🌱#اللَّهُمَّ_عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ

🌱#صبحت_بخیر_آقای_ما

🌱 #اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج☀️

🌱 #اللهم_لَیِّن_قَلبی_لِوَلِیِّ_اَمرِک..🌷

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

*السلام علیک يَا أَبا عَبْدِ اللّٰهِ، يَا جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ،أَيُّهَا الصَّادِقُ، يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰه

🏴 ۲۵ماه شوال سالروز شهادت آقا امام صادق (علیه السلام)

🥀هزار طایفه آمد، هزار مکتب رفت

و ماند شیعه که قال الامام صادق(علیه السلام) داشت

اعتبار و عزتِ شیعه زقال الصادق(علیه السلام) است

#شهادت_امام_جعفر_صادق(علیه السلام) بر شیعیان جهان تسلیت عرض میکنم.*

🌷 #امام_زمان_عجل_الله💚

🌥 #الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج☀️

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز