2821
2789
عنوان

یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 20304 بازدید | 403 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

✍🏼 تمام ائمه علیهم السّلام میفرماید :

✅ شش ترس همیشه درون انسان مومن و کامل هست :

1⃣ ترس از خدا که غافل باشد و نا به هنگام او را ببرد .

2⃣ترس از نویسندگان اعمال که مبادا اعمالی از من بنویسند که آن طرف آبروی من برود .

3⃣ ترس از شیطان که کارهایش را با تکبر نابود کند .

4⃣ترس از مرگی که نا به هنگام دامنش را بگیرد.

5⃣ ترس از تجملات دنیا

6⃣ ترس از عهد و عیال از زیاده خواهی

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

🥀

آیتاللهبهجت(ره):

دوستان آن حضرت (امامزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ) باید

دو مطلب مهم را رعایت کنند ؛

🔸یکی اینکه در شدائد برای فرج دعا کنند،

که خود همین مژدهای است برای اینکه شدائد به فرج متصل است.

🔸دیگر اینکه دعا کنند که ظهور آن حضرت

برای اهل ایمان ، همراه با عافیت باشد

و تا وقت ظهور با وجود بلاها و شدائد ،

استوار و ثابت قدم در دین و

عامل به تکلیف باشند.

#مولای_من 🥀

محـتـاجـيـم كـه بـيـايـى و آنـقـدر بـمـانـى

كـه يـادمـان بـرود

ايـن زنـدگـى قـبـل از شمـاچـگـونـه بـود..

•┈—┈—┈✿┈—┈—┈

#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

❣ * #سلام_امام_زمانم ❣

📖 السَّلاَمُ عَلَى شَمْسِ الظَّلاَمِ وَ بَدْرِ التَّمَامِ...

🌱سلام بر مولایی که با طلوع شمس وجودش، مجالی برای ظلم و ظلمت باقی نخواهد ماند.

سلام بر او و بر لحظهای که با دیدن روی ماهش، زمین و زمان غرق سرور خواهد شد.* ✨

🌱#سلام_امام_زمانم

🌱#اللَّهُمَّ_عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ

🌱 #اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج☀️

🌱 #اللهم_لَیِّن_قَلبی_لِوَلِیِّ_اَمرِک..🌷

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

"و من یتوکل علی الله فهو حسبه "

🔸 هر که بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد .

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

#سلام_امام_زمانم

قرار دل بی شکیبم سلام ✋️
امام زمان غریبم سلام ✋️

-*

< اگر بیقرار امامزمان هستید ،

این نشانهی سلامتِروح شماست | 🤍🫀

- استادپناهیان -*

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

-

*یابنالحسن..

اشتیاق تو مرا سوخت ..کجایــــی؟🙃

#اباصالح*

چقدر اکیپتون قشنگه آخه🥲🥲

مرسی عزیزجان❤️

به نیت حاجت دلتون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

فرمایشات استاد شیخ علی اکبر تهرانی رحمة الله علیه

✅بالاترين عبادات #انتظار فرج است؛ البته منظور اين نيست كه بخوابي تا ايشان بيايد و درست كند.

🟣 #منتظر بودن يعني اينكه آن طور كه او (امام زمان) ميخواهد خود را بسازي.

❌ انتظار اين نيست كه يك شمشير و يك اسب بخري و هرروز جلويش جو بريزي، يا اينكه ماهي يكبار #جمكران بروي و دوركعت نماز بخواني.

✳️البته اين كار خوب است، ولي تا ماه بعد كه ميخواهي دوباره به جمكران بروي دل امام زمان (عج) را به درد نياور.

غریبدروسطشهرآشناشدهای!

عمامهازسرتافتادوبیعباشدهای

میانعربدههابیسروصداشدهای

شبیهعمه، گرفتاراسبهاشدهای...

شهادت امام جعفر صادق(علیه السلام ) بر شیعیان جهان تسلیت باد🏴

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 22 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز