2789
عنوان

یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 20338 بازدید | 403 پست

السلام علیڪ یا صاحب الزمان ✋

او یوسف دلربای زهراست

با هیچ گهر خریدنی نیست

با دیـده ی از گنـاه لبـریـز

آن روی چو ماه دیدنی نیست

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

🌷 پيامبر اکرم (صلياللهعليهوآله) :

✍ اَحَبُّ الاَْعْمالِ اِلَى اللّه ِ مَنْ اَطْعَمَ مِنْ جوعٍ اَوْ دَفَعَ عَنْهُ مَغْرَما اَوْ كَشَفَ عَنْهُ كَرْبا

🖌 محبوبترین کارها نزد خدا ، سیر کردن گرسنه یا پرداختن بدهى یا برطرف کردن گرفتارى اوست.

📓 نهج الفصاحه ، حدیث ۷۶

━━━✥⃝@ayegerafy📿

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

امام صادق میفرمایند که

روزی میرسد که مهدی زهرا غریب میشود تا جایی که آواره بیابانهای تنهاییست😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بگو کدام بیابانی تا خودم را برسانم به تو 😭😭😭😭😭😭😭😭

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

*🔴 امام صادق علیهالسلام چه عملی را از حقوق ائمه بر شیعیان معرفی کرد؟*

🔵 در کتاب «جمال الصالحین» از مولایمان امام صادق علیه السلام نقل شده است که حضرت فرمودند:

🌕 همانا از *حقوق ما بر شیعیان* این است که بعد از هر نماز واجب دست را بر چانه گذاشته و سه مرتبه بگویند:

*🔹یا رَبَّ مُحَمَّدٍ عَجِّل فَرَجَ آلِ مُحَمَّدٍ،

🔹یا رَبَّ مُحَمَّدٍ إِحفَظ غَیبَةَ مُحَمَّدٍ،

🔹یا رَبَّ مُحَمَّدٍ إِنتَقِم لِابنَةِ مُحَمَّدٍ*

🟢 ای پروردگار محمّد، فرج و گشایش امور آل محمّد را تعجیل فرما، ای پروردگار محمّد، محافظت کن (دین را در) غیبت محمّد، ای پروردگار محمّد، انتقام دختر محمّد را بگیر.

📚 صحیفه مهدیه بخش ۱ دعای اول ص ۱۸۲

مکیال ج۲بخش ۷

#امام_زمان

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

🌸یک حدیث یک درس🌸

🌹 امام موسی بن جعفر (علیه السلام) :

🍀 بلائی نیست که بر مومن وارد شود مگر آن که به وسیله دعا سریع بر طرف می گردد ؛ و چنانچه دعا نکند طولانی خواهد شد

پس هنگامی که مصیبتی و بلائی وارد شد ، به درگاه خداوند دعا و تضرع کنید.

📘 الکافی ج 2 ص 471

🍃 ﷽ 🍃

«أَفَلَا يَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآنَ أَمْ عَلَىٰ قُلُوبٍ أَقْفَالُهَا»

آیا آنها در قرآن تدبّر نمیکنند، یا بر دلهایشان قفل نهاده شده است؟!

🌺

📗 سوره محمد، آیه ٢۴

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

✍ مولا علی (علیه السّلام) میفرماید :

🔶 زیاد استغفار کنید که موجب زیادی روزی میشود .

🔷 هرچه میتوانید عمل خیر پیش بفرستید که آن طرف اول گرفتاریست .