2777
2789
عنوان

یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 20431 بازدید | 403 پست

السلام علیڪ یا صاحب الزمان ✋

او یوسف دلربای زهراست

با هیچ گهر خریدنی نیست

با دیـده ی از گنـاه لبـریـز

آن روی چو ماه دیدنی نیست

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

🌷 پيامبر اکرم (صلياللهعليهوآله) :

✍ اَحَبُّ الاَْعْمالِ اِلَى اللّه ِ مَنْ اَطْعَمَ مِنْ جوعٍ اَوْ دَفَعَ عَنْهُ مَغْرَما اَوْ كَشَفَ عَنْهُ كَرْبا

🖌 محبوبترین کارها نزد خدا ، سیر کردن گرسنه یا پرداختن بدهى یا برطرف کردن گرفتارى اوست.

📓 نهج الفصاحه ، حدیث ۷۶

━━━✥⃝@ayegerafy📿

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

امام صادق میفرمایند که

روزی میرسد که مهدی زهرا غریب میشود تا جایی که آواره بیابانهای تنهاییست😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بگو کدام بیابانی تا خودم را برسانم به تو 😭😭😭😭😭😭😭😭

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

*🔴 امام صادق علیهالسلام چه عملی را از حقوق ائمه بر شیعیان معرفی کرد؟*

🔵 در کتاب «جمال الصالحین» از مولایمان امام صادق علیه السلام نقل شده است که حضرت فرمودند:

🌕 همانا از *حقوق ما بر شیعیان* این است که بعد از هر نماز واجب دست را بر چانه گذاشته و سه مرتبه بگویند:

*🔹یا رَبَّ مُحَمَّدٍ عَجِّل فَرَجَ آلِ مُحَمَّدٍ،

🔹یا رَبَّ مُحَمَّدٍ إِحفَظ غَیبَةَ مُحَمَّدٍ،

🔹یا رَبَّ مُحَمَّدٍ إِنتَقِم لِابنَةِ مُحَمَّدٍ*

🟢 ای پروردگار محمّد، فرج و گشایش امور آل محمّد را تعجیل فرما، ای پروردگار محمّد، محافظت کن (دین را در) غیبت محمّد، ای پروردگار محمّد، انتقام دختر محمّد را بگیر.

📚 صحیفه مهدیه بخش ۱ دعای اول ص ۱۸۲

مکیال ج۲بخش ۷

#امام_زمان

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

🌸یک حدیث یک درس🌸

🌹 امام موسی بن جعفر (علیه السلام) :

🍀 بلائی نیست که بر مومن وارد شود مگر آن که به وسیله دعا سریع بر طرف می گردد ؛ و چنانچه دعا نکند طولانی خواهد شد

پس هنگامی که مصیبتی و بلائی وارد شد ، به درگاه خداوند دعا و تضرع کنید.

📘 الکافی ج 2 ص 471

🍃 ﷽ 🍃

«أَفَلَا يَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآنَ أَمْ عَلَىٰ قُلُوبٍ أَقْفَالُهَا»

آیا آنها در قرآن تدبّر نمیکنند، یا بر دلهایشان قفل نهاده شده است؟!

🌺

📗 سوره محمد، آیه ٢۴

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

✍ مولا علی (علیه السّلام) میفرماید :

🔶 زیاد استغفار کنید که موجب زیادی روزی میشود .

🔷 هرچه میتوانید عمل خیر پیش بفرستید که آن طرف اول گرفتاریست .