2789
عنوان

یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 20338 بازدید | 403 پست

✍🏼 امام صادق (علیه السلام) میفرماید :

⭕️ بیشتر مردم حروف قرآن را حفظ میکنند و کاری به احکام و اخلاقش ندارند .

قرآنم میخونید با معنی بخونید. یا فقط معنی بخونید متوجه بشید خداوند چه می فرماید

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم_عجل_لولیک_الفرج

سلام عزیزم خوش اومدین ❤️

به نیت حاجت دلتون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

آجرک الله یا صاحب الزمان

🥀سلام و با احترام...

🏴امشب شب شهادت امام جعفر صادق سلام الله علیه میباشد.😢

لطفا پیراهن سیاه به تن کنید،

شال عزا به تن کنید ،

پرچم سیاه بر سر درب منازل ، 🏴

درمحل کار،

سرکوچه ....

خود نصب کنید.

✍ فردا روز شهادت امام همام ،

امام جعفر صادق علیه السلام

است.برایش سنگ تمام بزاریم.

🥀اللهم عجل لولیک الفرج

✅ لطفا اگر میتونید

در منازل خود روضه برپا کنید ،

اگر امکانش نیست خود رو به محافل روضه این امام همام برسانید🌻

↳| @atre_narges_313 |↲

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

ان شاء الله فرج امضا بشههمه مون راحت بشیم.. چقدر سختی بلا و مصیب و درد دیگه...

ان شاالله 🤲

به نیت حاجت دلتون

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

✍گوش کن حال امام زمانت را

◾️ وارد منزل امام صادق شد. با شنیدن صدای شیوَنی که به گریه مادرِ فرزند مُرده میمانست، لحظهای ایستاد. صدای گریه قطع نشد. قدم پیش گذاشت و جلوتر رفت؛ امام را دید که بر روی زمین خاکی نشسته و شانههایش از شدت گریه میلرزد.

▫️ ادب مانع شد تا جلوتر رود. میدانست موقعاش که بشود، امام صدایش میکند. کنجکاو و تشنهٔ دانستنِ دلیلِ این حال امام بود پس با تمام وجود به نجوای جانسوز امام گوش کرد:

«فطوبی لمن ادرک ذلک الزمان...»

و باز لرزش شانهها 😭💔

◾️ «خوش به حال کسی که در آن زمانه است...»

گریهاش شدت گرفت:

«اگر در زمان او میزیستم، همهٔ عمر خدمتش را میکردم...»

▫️ «آقای من، غیبت تو آرامش و خواب و خوراک را از من گرفته، شادی را از دل من بُرده، غم و اندوهم دائمی شده... و فریاد و فغان و نالهٔ مرا بلند کرده...😭💔

🔻 حالا تو گوش کن حال امام زمانت را. بیش از هزار سال است که شاهد مرگ کسانی است که دوستشان دارد. با اندوه ما اندوهگین میشود و با بیماریمان بیمار و با گناهانمان آزردهخاطر میشود. قرار بود ما منتظر او باشیم اما حالا او منتظر ماست.

▫️ ما کجا میفهمیم که هر لحظه چه بر او و قلب مبارکش میگذرد. 💔😭

انگار باید امام باشی تا دردهای دل یک امام را بفهمی و مقامش را درک کنی.

#الهےبهاضطراردلزینبکبریسلاماللهعلیهاعجللولیکالفرج

#امام_زمان

#شهادت_امام_جعفر_صادق را تسلیت عرض میکنیم. 💔🏴

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

🌷 حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) :

🖌 من برای مومنی که مصیبت جد شهیدم را یادآور شود ، سپس برای تعجیل فرج و تایید من دعا نماید دعا میکنم.

📚 مکیال المکارم

━━━✥⃝@ayegerafy📿

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت