2789
عنوان

یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 20338 بازدید | 403 پست

📻مولا علی عليه السلام:

ای مردم؛ مردن با شرافت بهتر است از زیستن با خواری و ننگ است.

❌️از هیچ کس نترسیم از خدا بترسیم.

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

#سلام_امام_زمانم ✋

چه میشود که بگوید خدا به جبرائیل

بگو به حضرت مهـدی رسیده نوبت تو

تمام خواست ما از خدا فقط این است

ظهور یا فرج عاجل و سلامت تو

السَٓلام عَلَیْ یا بَقیَةٌ الله

#امام_زمان عجل الله

#العجلمولایغریبم

↳| @atre_narges_313 |↲

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

✍🏼 پیامبر گرامی صلى الله عليه وسلم می فرماید:

✅ حفظ ظاهر اسلام از نماز و روزه واجبتر است .

🟣چون وقتی طرف نماز نمیخواند خودش به جهنــ🔥ــــــم میرود اما وقتی بدون حجاب وارد جامعه میشود یک امت را نابود میکند .

😭😭😭😭😭 شهدا شرمنده ایم

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

❇️ نباشید مثل آنها که گفتند شنیدیم گفتار حق را اما آثار شنیدن در آنها نبود.

📗 انفال آیه 21

سلام . خیلی گرفتاری برامون پیش اومده شما که ابرو دارین پیش خدا میشه لطفا برامون دعا کنین ؟ برای برادرم و خواهرم . از همه جا بریده ام دیگه ، خستم 😞😞

✨ اگه درخواست دوستی میدید لطفا قبلش تو یه تاپیک بگید باهام چه کاری دارین که قبول کنم وگرنه قبول نمیکنم. عجیب فقط استارترهایی که تو تاپیک های خودشون شرکت نمیکنن 😶😶🌫️

🍂آخر اي جان جهان خسرو خوبان بازآ

ای يکی گوهر حق حجت يزدان بازآ...

🍂صبح رخشنده من جلوه کن و رخ بنما

مهر تابنده من زين شب هجران بازآ...

#العجلمولایغریبم

تعجیل در فرج مولایمان صلوات

شبت بخیر حضرت دلبر ❤️

↳| @atre_narges_313 |↲

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

📻اگر کار مردم را راه انداختید؛ خدا هم کار شما را راه می اندازد.

🌹 #سلام_امام_زمانم

🌸مشهورترین دعای ما یا مهدیست

فرمانده و مقتدای ما یا مهدیست

🌸اینجا همگی به نام او میگذرند

اسمِ شب کوچه های ما یا مهدیست

━━━✥⃝@ayegerafy📿

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

#قرآن_کریم

-آنان که در آیات ما سخت راه کفر و عناد پیمایند هرگز از نظر ما پنهان نیستند. آیا کسی که روز قیامت به آتش دوزخ درافتد بهتر است یا آن کس که ایمن (از عذاب) به محشر وارد شود؟ باری، امروز به اختیار خود هر چه میخواهید بکنید که خدا به تمام اعمال شما بیناست.

📚سوره #فصلت/ آیه ۴۰

━━━✥⃝@ayegerafy📿

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

✨سلام صبحگاهی به ولی نعمتمان به نیت فرج ✨

صبحت بخیر یابن الزهرا 🌺

🌺 دیده در حسرت ِدیدارِ شما مانده هنوز . . .

🌸 و به امیدِ نگاهت ، دلِ ما مانده هنوز . . .

🌺 فُقرا پیشِ کریمان که معطّل نشوند

🌸 منتظر بر سرِ راه تو جدا مانده هنوز

🌺 می‎شود دیدنِ روی تو نصیبم یا نه؟

🌸 دلِ من بینِ همین خوف و رجا مانده هنوز . . .

#العجلمولایغریبم

💐 همه هست آرزويم كه ببينم از تو رویی. . .

چه زيان تو را كه من هم برسم به آرزویی 💐

#صبحتون_مهدوی💚🌿

↳| @atre_narges_313 |↲