2777
2789
عنوان

یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 20363 بازدید | 403 پست

جرعه ای تفکر 👇

دوستان ،

ما بر این عقیده ایم که اگر زمان آقا امام حسین علیه السلام بودیم حضرت رو یاری میکردیم

اما الان در این عصر حاضر هستیم ،

ایا تونستیم امام زمانه هم عصر خودمون یاری کنیم ؟!

#یاری ـ حسین زمانه خود

#مهدی ـصاحب الزمان عج الله

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

💠 رسول الله (صلی الله علیه وآله)میفرماید :

🌑 دو چیز است که امت مرا در دنیا و آخرت نابود میکند :

⬅️ شکم
⬅️ شهوت

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

❇️ پس هر کس هم وزن ذره ای کار خیر انجام دهد آن را می بیند و هر کس هم وزن ذره ای کار بد کرده آن را می بیند.

📗 سوره زلزله آیه 7_8

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

تعجیل در ظهور و سلامتی وجود مبارڪ امام زمان (عجل الله) 3 صلوات و یڪ حمد بفرستیم.🙏

🌸اَللّهُمَّ ✨

🌸صَلِّ ✨

🌸عَلی ✨

🌸مُحمّدٍ ✨

🌸وَ آلِ ✨

🌸 مُحمّد✨

🌸وَعَجِّلْ ✨

🌸فَرَجَهُمْ ✨

▫️▫️▫️

💠إِنَّ اللَّهَ لَا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّىٰ يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ

(رعد/۱۱)

▫️یقیناً خدا سرنوشت هیچ ملتی را تغییر نمی دهد

❌️تا آنکه آنان آنچه در وجودشان قرار دارد تغییر دهند.❌️

بخوایم فرج آقامون رو... تا برسونه خدا منجی عالم رو ...

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭