rera مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 446 عنوان ستاره بخت و میدونید چیه؟ اعتقاد دارید؟ندارید؟ 12040 بازدید | 33 پست امروز زنگ زدم ب یکی از دوستای دوستم کتو کاره فاله.....برام گرفت و خلاصه گف ستاره بختت با اونی کدوستش داری جفت نیست و فاصله دارهاین یعنی چی اخه واقعا راسته؟ شما دیدید کسیو کجفت نباشن و ازدواج کرده باشن😭 تعصب، خودخواهی،تناقض،حماقت،افسردگی و... ؛صفاتی هستن که اگر هر کدوم رو داشته باشی باید بری روانپزشک نه اینکه بیایی اینجا و بهشون افتخار کنی! 1397/03/06 | 18:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moogisu عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 3679 اصلا اعتقاد ندارمچون خرافاتهفال هم خرافات و الکیه خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
123shima عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 101 اهمیت نده ب این چیزا زندگیت خودت میسازی ن ستاره هاتون رفتارت میسازه
rera مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 446 اصلا اعتقاد ندارم چون خرافاته فال هم خرافات و الکیه منم واس سرگرمی دوست دارم اما بعضی وقتا دوستام تعریف میکنن میگن راسته. تعصب، خودخواهی،تناقض،حماقت،افسردگی و... ؛صفاتی هستن که اگر هر کدوم رو داشته باشی باید بری روانپزشک نه اینکه بیایی اینجا و بهشون افتخار کنی!
سارگل۴۲۶۲ عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 3992 از خودش بپرس ببین منظورش چی بوده احتمالا میگه بیا اینقدر پول بده تا جفتشون کنم. آخه این چه کاریه؟ عقلتو میدی دست فالگیر
rera مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 446 اهمیت نده ب این چیزا زندگیت خودت میسازی ن ستاره هاتون رفتارت میسازه چ بگم یکمی ناراحتم تعصب، خودخواهی،تناقض،حماقت،افسردگی و... ؛صفاتی هستن که اگر هر کدوم رو داشته باشی باید بری روانپزشک نه اینکه بیایی اینجا و بهشون افتخار کنی!
آوا8 عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5835 من با حروف ابجد میگرفتم ولی نمیدونم درسته یا نهدعا کن هر چی صلاحته همون بشه من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
rera مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 446 از خودش بپرس ببین منظورش چی بوده احتمالا میگه بیا اینقدر پول بده تا جفتشون کنم. آخه این چه کاریه؟ عق ... دقیقا همینو گفت تعصب، خودخواهی،تناقض،حماقت،افسردگی و... ؛صفاتی هستن که اگر هر کدوم رو داشته باشی باید بری روانپزشک نه اینکه بیایی اینجا و بهشون افتخار کنی!
moogisu عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 3679 منم واس سرگرمی دوست دارم اما بعضی وقتا دوستام تعریف میکنن میگن راسته. اگه راست درومده بر اساس احتمالات بوده.شانسی بوده یعنیاصلا به عنوان سرگرمی هم دنبالش نباش.چون ناخوداگاه ذهنتو درگیر میکنه و روت تاثیر داره خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
rera مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 446 کلا خیلی ترسوندم بهمم گفت یکی دعات کرده یه هاله ی سیاهی رو صورت و گردنته برو فلان کارو بکن تعصب، خودخواهی،تناقض،حماقت،افسردگی و... ؛صفاتی هستن که اگر هر کدوم رو داشته باشی باید بری روانپزشک نه اینکه بیایی اینجا و بهشون افتخار کنی!
gunay عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 4461 چی بگم....فال من که درست دراومده تا الان....😐حالا هی بگم خرافاته ولی خودم به چشم خودم دارم میبینم چطوری یکی رو گول بزنم اخه...بنظرم برو پیش یه نفر دیگه