2777
2789

امروز زنگ زدم ب یکی از دوستای دوستم ک‌تو کاره فاله.....برام گرفت و خلاصه گف ستاره بختت با اونی ک‌دوستش داری جفت نیست و فاصله داره

این یعنی چی اخه واقعا راسته؟ شما دیدید کسیو ک‌جفت نباشن و ازدواج کرده باشن😭

تعصب، خودخواهی،تناقض،حماقت،افسردگی و... ؛صفاتی هستن که اگر هر کدوم رو داشته باشی باید بری روانپزشک نه اینکه بیایی اینجا و بهشون افتخار کنی!‏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اعتقاد ندارم چون خرافاته فال هم خرافات و الکیه

منم واس سرگرمی دوست دارم اما بعضی وقتا دوستام تعریف میکنن میگن راسته.

تعصب، خودخواهی،تناقض،حماقت،افسردگی و... ؛صفاتی هستن که اگر هر کدوم رو داشته باشی باید بری روانپزشک نه اینکه بیایی اینجا و بهشون افتخار کنی!‏
اهمیت نده ب این چیزا زندگیت خودت میسازی ن ستاره هاتون رفتارت میسازه 

چ بگم یکمی ناراحتم

من با حروف ابجد میگرفتم ولی نمیدونم درسته یا نه

دعا کن هر چی صلاحته همون بشه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
از خودش بپرس ببین منظورش چی بوده احتمالا میگه بیا اینقدر پول بده تا جفتشون کنم. آخه این چه کاریه؟ عق ...

دقیقا همینو گفت 

منم واس سرگرمی دوست دارم اما بعضی وقتا دوستام تعریف میکنن میگن راسته.

اگه راست درومده بر اساس احتمالات بوده.شانسی بوده یعنی

اصلا به عنوان سرگرمی هم دنبالش نباش.چون ناخوداگاه ذهنتو درگیر میکنه و روت تاثیر داره

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

کلا خیلی ترسوندم بهمم گفت یکی دعات کرده یه هاله ی سیاهی رو صورت و گردنته برو فلان کارو بکن