2777
2789
عنوان

حجامت حساسیت

143 بازدید | 11 پست

سلام دوستان، کسی تا حالا حجامت حساسیت انجام داده؟ من گلوم حساسه با خوردن خیلی از غذاها عفونی میشه . میخوام از این حجامت ها انجام بدم که مواد غذایی حساسیت زا رو به محل حجامت میزنن تا حساسیت رفع بشه . کسی تا حالا انجام داده؟ نتیجه میده ؟ کجا انجام میدن؟ من اهل مازندرانم ، کسی میدونه کجا میشه انجام داد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنده از سال 1392 تا 1403 یعنی 11 سال به طور کامل کهیر میزدم (در فصول سرما)، سال 1392 ، 1396 ، 1402 بارها حجامت کردم.. سال 1402 دیگه همزمان از سه جا حجامت میکردم و میگفتم کاسه هم پُر میشه ، خالی کن و دوباره بزار که خون بیشتری بیاد... یعنی 2 زار نمی ارزه... شما بگو یک درصد ما بهتر شده باشیم.. فعلا 2 ساله خود به خود خوب شده.. حالا نمیدونم بعدا برمیگرده یا نه...
البته من آزمایش خون چکآپ کامل دادم و تست حساسیت(روی دست) انجام دادم و مشکلی نداشتم و گفتن منشا مشخص نیست و درمان قطعی نداره و قرص آنتی هیستامین بخور..

بنده از سال 1392 تا 1403 یعنی 11 سال به طور کامل کهیر میزدم (در فصول سرما)، سال 1392 ، 1396 ، 1402 ب ...

منم انجام دادم آلرژی که برطرف نشد خود حجامت برام عوارض داشت.

امروز از یه پزشک متخصص گوش و حلق و بینی شنیدم که آنتی هیستامین هم نباید زیاد خورد عوارض داره

چیزی که من متوجه شدم و فکر میکنم، بخاطر صفرای بالاست. باید مزاج اصلاح بشه...

بنا به فرموده خدای متعال در قرآن کریم ارزش انسانها به تقواست و گرامی ترین انسانها باتقواترین انسانهاست بخواست الهی🌱در اصل هر تفکری، هر حرفی، هر کاری و در کل هر چیزی را که خدای متعال تایید بفرماید ، درسته🌱خدای متعال امر به معروف و نهی از منکر رو واجب کرده و این وظیفه ماست هر جایی که لازمه سعی کنیم امر به معروف و نهی از منکر کنیم بخواست برای رضای خدای بزرگ🌱هر کسی نسبت به مقدسات و انسانهای خوب هر حرف بدی بزنه با حرفهای بدش چیزی از ارزش مقدسات و یا خوبان کم نمیشه و بدیهاش به خودش برگرده إن شاءالله تعالی. وقتی که مصلحت ندونم ریپلای نمیخونم...

من تست حساسیت هم انجام دادم گفتن به چیز خاصی حساس نیستی بجز گرد و غبار. خیلی سال پیش...

هنوزم آلرژی دارم... فکر میکنم از خشک بودن مزاجه.

بنا به فرموده خدای متعال در قرآن کریم ارزش انسانها به تقواست و گرامی ترین انسانها باتقواترین انسانهاست بخواست الهی🌱در اصل هر تفکری، هر حرفی، هر کاری و در کل هر چیزی را که خدای متعال تایید بفرماید ، درسته🌱خدای متعال امر به معروف و نهی از منکر رو واجب کرده و این وظیفه ماست هر جایی که لازمه سعی کنیم امر به معروف و نهی از منکر کنیم بخواست برای رضای خدای بزرگ🌱هر کسی نسبت به مقدسات و انسانهای خوب هر حرف بدی بزنه با حرفهای بدش چیزی از ارزش مقدسات و یا خوبان کم نمیشه و بدیهاش به خودش برگرده إن شاءالله تعالی. وقتی که مصلحت ندونم ریپلای نمیخونم...

سلام 😊

منم انجام دادم آلرژی که برطرف نشد خود حجامت برام عوارض داشت. امروز از یه پزشک متخصص گوش و حلق و بینی ...

آنتی هیستامین مثل نئوتادین یا فکسوفنادین من چند بار در هفته میخوردم.. در مورد اصلاح مزاج هم فایده نداره.. اون اوایل همین طب سنتی ها یه مشت عرقیات و این چیزها به ما داد، الکی بود.. اگر رفتی پزشک و درمان شد که شد.. اگر نشد دیگه طب سنتی و این چیزها هم کاری نمیتونه بکنه.. این تجربه منه..
نکته: خیلی از آلرژی ها به مرور زمان کم رنگ یا ریشه کن میشن.. ظاهرا سیستم ایمنی بدن در نهایت خودش رو با اون عامل حساسیت زا تطبیق میده.. هرچند برای بعضی ها ممکنه طول بکشه