2789
عنوان

سوالل

99 بازدید | 5 پست

وقتتون بخیر

من راستش نامزدم عروسی دوستش دعوت شده که تنهایی قراره بره و کلا دوست داره که بره وسط برقصه

من چون عروسی مختلطه حس خوبی ندارم بش

بنظرتون طبیعیه حسم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وقت بخیر...حستون طبیعیه، معمولا اینچیزا تو روابط عاطفی هستش، شما چون ایشون براتون مهمه ، دوست دارید به هر نحوی ازش محافظت و مراقبت کنید و این نشون دهنده اینه برا اون رابطه و پارتنرتون اهمیت قائلین...

ولی در مورد رقص ایشون تو اون مراسم که مخالفین ، شاید اون دختر خانم این رو نگرانی ندونه و بالعکس فکر کنع دارید محدود ش می کنید...

اینکه شما یکم احساس بدی داری یچیز قابل درکه، ولی وقتی این احساس به مخالفت یا ب دستور تبدیل بشه ،نتیجه ی عکس میده...

تو روابط سالم ، هدف اینه ک طرفین احساسات خودشونو ب صورت نیاز یا نگرانی ابراز کنند ، جای اینکه اجازه بدم یا ندم و بیام جلوشو بگیرم!!!

این موضوع از دید پارتنرتون، ی مسأله ی کاملا اجتماعی و وقت گذروندن با دوستانش

پس وقتی شما با رقص ایشون مخالفت کنید ممکنه چیز دیگه ای برداشت کنه که بهش اعتماد نداری و ممکنه استقلال فردی شو بخوای ازش بگیری

بنظرم بجا اینکه مستقیم بیاین بهش بگید که اون مراسم رو نرو یا نرقص اونجا ،از همون روش معروف « من» استفاده کنید

مثلا بجا ی گفتن : نباید اونجا بری و برقصی ، من خوشم نمیاد و...

بگین: من راستش با با محیطای مختلط و رقصیدن تو این جور مراسمای مختلط احساس راحتی نمیکنم وقتی تنهایی میری نگران میشم، و این حس منه و میفهمم ک تو دوسداری بری

اینجوری وقتی دلیلشو متوجه بشه بهتر درک میکنه، نذارید احساس محدود شدن و گیر دادن کنه ، فقط نشون بدین اون رابطه براتون خیلی با ارزشه و سعی کنید مسیر بحث رو از ممنوعیت به سمت درک متقابل ببرید