2789
عنوان

سوالل

99 بازدید | 5 پست

وقتتون بخیر

من راستش نامزدم عروسی دوستش دعوت شده که تنهایی قراره بره و کلا دوست داره که بره وسط برقصه

من چون عروسی مختلطه حس خوبی ندارم بش

بنظرتون طبیعیه حسم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام وقت بخیر...حستون طبیعیه، معمولا اینچیزا تو روابط عاطفی هستش، شما چون ایشون براتون مهمه ، دوست دارید به هر نحوی ازش محافظت و مراقبت کنید و این نشون دهنده اینه برا اون رابطه و پارتنرتون اهمیت قائلین...

ولی در مورد رقص ایشون تو اون مراسم که مخالفین ، شاید اون دختر خانم این رو نگرانی ندونه و بالعکس فکر کنع دارید محدود ش می کنید...

اینکه شما یکم احساس بدی داری یچیز قابل درکه، ولی وقتی این احساس به مخالفت یا ب دستور تبدیل بشه ،نتیجه ی عکس میده...

تو روابط سالم ، هدف اینه ک طرفین احساسات خودشونو ب صورت نیاز یا نگرانی ابراز کنند ، جای اینکه اجازه بدم یا ندم و بیام جلوشو بگیرم!!!

این موضوع از دید پارتنرتون، ی مسأله ی کاملا اجتماعی و وقت گذروندن با دوستانش

پس وقتی شما با رقص ایشون مخالفت کنید ممکنه چیز دیگه ای برداشت کنه که بهش اعتماد نداری و ممکنه استقلال فردی شو بخوای ازش بگیری

بنظرم بجا اینکه مستقیم بیاین بهش بگید که اون مراسم رو نرو یا نرقص اونجا ،از همون روش معروف « من» استفاده کنید

مثلا بجا ی گفتن : نباید اونجا بری و برقصی ، من خوشم نمیاد و...

بگین: من راستش با با محیطای مختلط و رقصیدن تو این جور مراسمای مختلط احساس راحتی نمیکنم وقتی تنهایی میری نگران میشم، و این حس منه و میفهمم ک تو دوسداری بری

اینجوری وقتی دلیلشو متوجه بشه بهتر درک میکنه، نذارید احساس محدود شدن و گیر دادن کنه ، فقط نشون بدین اون رابطه براتون خیلی با ارزشه و سعی کنید مسیر بحث رو از ممنوعیت به سمت درک متقابل ببرید