2777
2789
عنوان

سبک بودن دختر

596 بازدید | 13 پست

بچه ها مامانم گیر داده من خیلی سبک هستم چرا ؟ 😐

میگه خیلی حرف میزنی و خیلی به فکر جلب توجه هستی!

ولی من حس میکنم مامانم بهم حسودی میکنه !

چون شوهرم عاشقم هست

هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠

مامانتون نظر خودشون رو گفتن

یا از بچگی با این سبک تربیتی بزرگ شدن (که هرکی بخنده و حرف بزنه دنبال توجهه)

یا خودشون اینطوری هستن که با شما نسبت میدم(یعنی خودشون با این کارا جلب توجه میکنن)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم به تو زنبورم گفته بودی حسادت میکنه 🗿

این همه دشمن فرضی خوب نیستا

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

مامان من

شاید فکر میکنی حسودی میکنه اکثر مامانا بلد نیستن درست رفتار کنن بعد طرف به اشتباه فکر میکنه که آره مادر من حسوده آخه چرا کسی به دخترش حسودی کنه اونم با اختلاف سنی مادر و دختری ؟

هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈

اتفاقا تو جامعه ما خیلی پیش میاد مادرها به دختراشون حسادت کنن. چون الان دختراشون آزادی و حق انتخابی دارن که خودشون تو جوونی نداشتن و خب هرچقدم خیرخواه بچشون باشن ناخودآگاه بخاطر محیط ناسالمی که توش بزرگ شدن و ازدواج کردن حسادت میکنن چیزی نیست که بتونن بعد این همه سال تغییرش بدن یا حتی خودشون متوجه باشن.

حسودی چرا پیش کی میگه زیاد حرف میزنی شوهرت؟

کلا فامیل ها

هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠