2777
2789

اولا نیازی نیست نصف اموال رو به نام بزنی فقط باید توی وصیت نامه یک سوم اموال رو صلح بعد از وفات کنی که اینکار از این جهت لازمه که بچه فرزند خوانده ارث نمی بره دوما  هم وقتی خودتون بچه دارید و می تونید بچه دار بشید چه نیازی به فرزند خونده دارید ؟ اگر دنبال ثواب هستید می تونید افتخاری توی شیرخوارگاه کار کنید یا کمک خرج یه بچه ی بی سرپرست رو تقبل کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما انگار از روی احساس فقط هنچین تصمیمی گرفتی اون بچه بعدا ارث بهش تعلق نمیگیره واسه همون نیگن باید ...

وقتی توشناسنامه بره بازم ارث بهش تعلق نمیگیره ؟؟ 

فان مع العسریسرا  

نه اگه یکی از ورثه استعلام کنه می تونه از ثبت احوال ثابت کنه بچه فرزند خوانده هست و ارث بهش تعلق نمی گیره وگرنه در ظاهر شناسنامه فرزند خونده کاملا شبیه فرزند خونی و نسبی هست 

اینو نمیدونم شنا الان خیلی داری احساساتی تصمیم میگیری منم فرزند خونده دوست دارم ولی واقعا سخته عدالت رو رعایت کردن بین بچهدخودت و اون بچه  مردم بین بچه خودشون بعضی و قتا نمیتونن عدالت برقرار کنن که خیلی وقاا بچه ها میگن مامانم یا بابام ابجی یا داداشمو بیشتر دوست داره بچه مردم که جای خود داره مسعولیت خیلی سنگینیه

اینو نمیدونم شنا الان خیلی داری احساساتی تصمیم میگیری منم فرزند خونده دوست دارم ولی واقعا سخته عدالت ...

بله حرفتون کاملا قبول دارم 

فان مع العسریسرا