2777
2789
عنوان

ژن شیرین عقلی

142 بازدید | 14 پست

من پدر مامان بزرگ پدریم یهویی موتورشو دزدیدن شیرین عقل شد بعد بابامم یکسال اینجوری شد شدید بعد الان کامل خوبه خودمم مشکلی ندارم اگر بچه دارشم ممکنه مشکل پیش بیاد؟ البته یه دعانویس گفت که پدرم طلسم شده بوده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مواردی که اکتسابی هستن به ارث نمیرسن

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
مواردی که اکتسابی هستن به ارث نمیرسن

بعضی ژن ها در یک سن خاص بروز پیدا میکنن

مثلا من خانواده ای میشناسم به سن بین پنجاه و شصت رسیدن هر چهارتا خواهر الزایمر گرفتن و فوت شدن

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

بعضی ژن ها در یک سن خاص بروز پیدا میکننمثلا من خانواده ای میشناسم به سن بین پنجاه و شصت رسیدن هر چها ...

الزایمر در کل بیماری تو سن بالا هست

اونا آره،ژن موثره،ولی اینکه فرضا یکی شوکه بشه و یا تصادف کنه با ضربه به سر دچار مشکل بشه اینا به نسل بعد منتقل نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
الزایمر در کل بیماری تو سن بالا هست اونا آره،ژن موثره،ولی اینکه فرضا یکی شوکه بشه و یا تصادف کنه با ...

من نابینایی تو یک سن خاص هم دیدم

شیرینی عقلی بنظرم مادرزادی هست

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

من نابینایی تو یک سن خاص هم دیدمشیرینی عقلی بنظرم مادرزادی هست

اکه از بدو تولد طرف شیرین عقل باشه که بله،امکان انتقالش هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40