2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم تامین اجتماعی ولی14درصدی.. نمیدونم چقد کم کنه

باید بپرسی اگه بیمارستانای تامین اجتماعی بری که یا رایگان هست یا هزینه اش کمه اونقدری نیست،من پارسال ۲۴۰۰ رو ۲ دادم تقریبا ،خصوصی بود ولی طرف قرار داد با بیمه سلامت هم بود ،۴۰۰ کم کرده بود،بیمه تکمیلی ها خوب بودن خیلی، مثلا ۸۰۰ داد یه خانومه تازه غرم میزد

باید بپرسی اگه بیمارستانای تامین اجتماعی بری که یا رایگان هست یا هزینه اش کمه اونقدری نیست،من پارسال ...

یجا پیدا کردم تو رشت.. الان مطب5تومنه.. جاهای دولتی بریم همش 400یا500کم میکنن؟؟؟ من فک کردم حداقل یه تومن کم کنن.. البته هنوز نرفتم نپرسیدم.. راشم یکم دوره

یجا پیدا کردم تو رشت.. الان مطب5تومنه.. جاهای دولتی بریم همش 400یا500کم میکنن؟؟؟ من فک کردم حداقل یه ...

بپرس قبلش من تهران با بیهوشی رفتم ،از بقیه جاها خبر ندارم، ازادش ۲۴۰۰ بود، ۴۰۰ با بیمه سلامت کم کرد ،کلینیک خصوصی هم بود بیمارستان نبود،الان هر بیمارستان و کلینیکی برا خودش یه تعرفه وقانونی داره دیگه