2777
2789
عنوان

با کسایی که

48 بازدید | 8 پست

پدر و مادری که نیازهاتو رفع نمیکنن و همیشه ی خدا ذوقت کور کردن(از بچگی تا الان) و ندارم ندارم میکنن هرموقعم که میخوای باهاشون حرف بزنی میخوان خفت کنن صدات در نیاد، الانم که کلا ولت کردن به حاله خودت فقط یه چیز درست کنن بذارن جلوت بخوری چطوری میشه رفتار کرد نیازهاتو چیکار میتونی بکنی زندگی پر حسرتی که برات ساختنو چطوری میتونی جبران کنی برای خودت؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی بری سرکار؟

من خودم به این فک کردم ولی فعلا نمیتونم برم فوقش چقدر بدن هشت تومن و اینکه یه سری نیازها هیت باید توسط خانواده رفع بشه و خودتم هرچقدر تلاش کنی نمیتونی مثله اونا جبران اون کمبود ها رو چیکار میتونم بکنم با این خانواده

من خودم به این فک کردم ولی فعلا نمیتونم برم فوقش چقدر بدن هشت تومن و اینکه یه سری نیازها هیت باید تو ...

آره درسته ولی خوب خانوادت اینجورین دیگه کاریش نمیشه کرد بنظرم باهمون هشت تومن شروع کن کم کم پیشرفت میکنی بخوای منتظر اونا باشی عمرت میگذره

آره درسته ولی خوب خانوادت اینجورین دیگه کاریش نمیشه کرد بنظرم باهمون هشت تومن شروع کن کم کم پیشرفت م ...

امیدوارم آره کاشکی بتونم یعنی میشه با این گرونی؟؟ 😥😥