2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال منوندیدی؟؟؟؟؟

تکنیک: جدا کردن مادر شوهر از شوهر

👈🏻بهترین روش جدا کردن مادرشوهر از شوهر، دوست شدن با مادر شوهر و جلب اعتماد او و بدگویی نکردن از مادر شوهر در پیش شوهر است.  در مورد خواهر شوهر و بقیه اعضاء خانواده همسر نیز همین قانون صحیح است

👈🏻اگر توانستی، روزی یکبار به طور حضوری یا تلفنی از مادرشوهرت(یا مادر زنت) احوالپرسی کن که بعضی از عروسها با "کم محلی" و "نادیده گرفتن"به جنگ مادر شوهر می روند. مادرشوهران عزیز نیز، این کم محلی عروس را به خوبی تشخیص می دهند و با اتحاد با فرزند خود بر علیه عروس دست به انتقام میزنند

☑️ یادت باشد بهترین روش جدا کردن مادرشوهر از شوهرت(یا زن از مادر زن)، دوست شدن با هر دو نفر آنان است، نه دوست شدن با شوهر و نادیده گرفتن و جنگ کردن  با مادر شوهر.

👤 #دکتر_ایمانی

سوال منوندیدی؟؟؟؟؟

👸🏻 #سیاست_های_زنانه

مرد مامانی ... 

اگر چنین مردی دارید وضعیت شما با بقیه فرق دارد.

نمیتوانید مثل بقیه با شوهرتان درباره مادرش صحبت یا گلگی کنید. 

بهتر است خیلی ملایم و غیر مستقیم وارد شوید

از داستان زندگی هایی بگویید که با دخالت مادرشوهر بهم ریخته یا از نزدیکانتان که مادرشوهر عروسش را خوش ندارد. 

اینطوری کم کم ذهنش اماده میشود که ممکن است مادر ها هم اشتباه کنند. 

بعد وقتی نیاز به حمایتش داشتید و مثلا مادرش به شما تکه ای انداخت و او پشتتان در نیامد 

خیلی ملایم و اراااام به او بگویید:

👈🏻 مامان شما خیلی خوشبخته. حمایت شوهرش، خواهراش، برادراش و حتی دختر و پسرشو داره

ولی من خیلی تنهایم

من نیاز دارم لااقل شوهرم پشتم باشه 😞

بعد سریع بحثو عوض کنید تا وارد جبهه گیری نشه 😉

👱🏻‍♀ #سیاست_های_زنانه 

#تکنیکی_برای_خانومایی_که_دچار_جنگ_ذهنی_هستن !

از این به بعد این کارایی را که میگم انجام بدید:

👈🏻 اگر کسی (مثلا مادرشوهرتون) یه چیزی بهتون گفت که ناراحت شدید.... با خودتون بگید:

آیا اگر مامان خودم همینو بهم میگفت ناراحت میشدم؟🤔

خیلی وقتا ما از حرف مادرشوهر ناراحت میشیم فقط چون مادرشوهره! ولی اگر همون حرفو مادر خودمون بزنه اصلا ناراحت کننده نیست!

جالبه نه؟!

👈🏻مثلا جمله ی :"علی(شوهرمون) چقدر لاغر شده!"

اگر مادرشوهرمون بهمون بگه "علی چقدر لاغر شده"

انقدرر بهمون بر میخوره....

تو ذهنمون میگیم:

این همش به من تیکه میندازه، منظورش این بود که من به بچه ش نمیرسم که لاغر شده ....

ولی اگر همون حرفو مامان خودمون بزنه و بگه "علی چقدر لاغر شده"،آیا انقددددر داغ میکنیم؟ نه!

✔ یه راهکار دیگه در مورد حرفهای مادرشوهر اینه که همیشه از تو یه حرف به ظاهر بد بگردید یه چیز مثبت➕ بکشید بیرون

مثلا تصور کنید شما خونتونو کاغذ دیواری زدید، مادرشوهرتون بهتون میگه به نظر من خرج اضافه بود ...

شما یه خورده ناراحت میشید ولی سریع یه چیز مثبت از توی این حرف بکشید بیرون

👈🏻 مثلا بگید:مادر صلاحمونو میخوان همیشه که این حرفو زدن، میخوان ما تو خرج نیفتیم و اول زندگی اذیت نشیم

یا میتونید با خودتون بگید: مادر به فکرمونن، میخوان ما پول هامونو پس انداز کنیم و پیشرفت کنیم

مثلا نظرشون این بود که به جای کاغذ دیواری کردن این خونه ی شصت متری، پول هامونو پس انداز میکردیم برای خرید یه خونه ی بهتر

در کل خانوما ؛

اگر بخوام تو یه جمله یه راهکار خیلی خوب بگم اینه که:

نسبت به خانواده ی شوهرتون و حرفهاشون

خوووووشبیییییییییین باشید

ذهنیتتونو در موردشون "مثبت" کنید

آخرین مورد هم اینکه خانوم گلم

از خیلی از حرفها سعی کنید بگذرید،گذشتتونو زیاد کنید و حساسیت نشون ندید و انقدر گیررر نکنید روش....

حالا یه وقتایی هم یه مساله ای بینتون پیش اومده که تمام راهکارهای بالا روش اثر ندارن،در این مواقع باید چه کار کنیم؟

✔ بهترین راهکار اینه که برید با اونها با رعایت تمام اصول "گفتگو" کنید و مسئله را حل کنید و تمام بشه بره پی کارش...! دیگه نه لازمه برید به جون شوهرتون غر بزنید و اوقات خودتونو تلخ کنید 

و نه اینکه هی تو ذهنتون باهاشون بجنگید و به روح و روان و حتی جسم خودتون ضربه بزنید..