2777
2789

شب جمعه هم بگیم؟

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی ازدوستام میگع صبحش باهمسرم قهرکردم دیدم مقصرم بعدشب مسیرشهوهرم باگل شمع چیدم یه یادداشتم گذاشتمـروی میز که اگه خانمتو میخوای باید بگردی پیدام کنی بعدرفتم توحموم قایمـ شدم شوهرم اومده پیدام کرد کلی بووس قربون صدقه ام شد فرداشم بردخریدگل ازاین حرفا

من یکی ازدوستام میگع صبحش باهمسرم قهرکردم دیدم مقصرم بعدشب مسیرشهوهرم باگل شمع چیدم یه یادداشتم گذاش ...

خخخ شوهر من باشه پیام میده هر جا هستی همونجا بمان

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

هروز به خودت برس,منظورم این نیس که آرایش زیاد کنی البته اونم خوبه و نرمالش منظور اصلی اینه ک ورزش کن,به پوست برس,بزار شوهرت وقتی تو رو میبینه کیف کنه,سعی کن همیشه شاد باشی😛😍و...

اما برای نرم کردن شوهرت هم یه ایده دارم😉

سعی نکنه ک هرروز و هرروز شام رومانتیک بچینی,وقتایی ک مناسبتیه بیشتر اینکار رو بکن,

مثلا امشب ک سالگرد ازدواج تون هس بزار شوهرت از سرکار بیاد لباس هاشو عوض کنه بره حموم یه دوش بگیره😏,در همین حین یواش یواش میز رو بچین و وقتی ک شوهرت داره میره توی اتاقش و لباس هاشو بپوشه برو از پشت سر چشماشو بگیر ☺😄و یکم هم ادا و ناز و قر و.. در بیار و یواش یواش بیارش سر میز شام و بوس و بغل و غیره ک خودتم میدونی وووووو😍😍😍😍😝

بعد سر صحبت خاطرات خوب گذشته روباز کن , شوخی کن و لپش رو بکش و...😝😝

اگر هم بازم کم محلی کرد به روی خودت نیار,یه مدت بگذره اونم خوب میشه👌👍

امیدوارم این راهکارم بدردتون بخوره عزیزم☺😘

یه چیز دیگع هم هست که باید به خانم خوشگلا بگم اونم اینکه,اینقدر نقش همسر رو مادر رو برای شوهراتون جاوگیر نکنید,یکم سعی کنید براش دوست و رفیق باشین,مثلا به این فکر کنید ک اگه شما پسر بودید بهترین رفیق صمیمی شوهر تون میتونستید باشید,بنظر من این هم خیلی مهمه🥀😌

هروز به خودت برس,منظورم این نیس که آرایش زیاد کنی البته اونم خوبه و نرمالش منظور اصلی اینه ک ورزش کن ...

😂🤣 ازین کارا بکنم جام شب تو حیاط پیش گربه هاس😂این ایده ها واسه همه مردا جواب نمیده

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!