2777
2789

،  آقایی ی روز تو همین روز های ماه رمضون میخاستن برن سر کار و برای افطار هم نمیشد ک برگردن خونه منم برای افطارش مثل بقیه مواقع ک بیرون از خونه بودن و نمیشد بیان خونه افطاری آماده کردم فقط با یک فرق. اونم اینکه روی هر کدوم از مواد غذایی ی جمله نوشتم و چسبوندم.  مثلا روی ی بسته نوشتم مخصوص بعد افطار ک توش تنقلات و میوه و اینا گذاشتم. روی ظرف غذا نوشتم اینم غذای مورد علاقت بخور نوش جونت عشقم.  حتی رو فلاکس و شربت و..    و توی ی کاغذ جدا گانه نوشتم افطاری بدون تو نمیچسبه بهم و کلی چیز های دیگه و در اخرم تشکر کردم بخاطر اینکه انقدر برای زندگیمون زحمت میکشه.  و همشو داخل سبد گذاشتم و دادم برد با خودش و نذاشتم متوجه بشه داخل خونه . بعد از افطار بهم زنگ زد و کلی ذوق زده بود و میگفت خیلی بهم چسبیده غذا و همه چیز چون حس کردم تنها نیستم مث همیشه و کلی خوشش اومد و وقتی هم اومد کلی قربون صدقم رفت.  من کلا آدم سورپرایز کنی هستم. آقایی اوایل اینطوری نبود اما کم کم شد 😘میخام بگم ک زن باید بلد باشه اینجوری دلبری کنه 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا چرا اونوقت مگه بد

باور کن .کلا بدش میاد نه کادو میخره نه اعتقاد به این چیزا داره میگه لوس بازیه منم کلا تعطیل شدم از دست این اداهاش . از سر کار بیاد بخوام یه بوس و بغلش کنم هوار میزنه نکن نچسب به من کثیفم فلانم !!

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!

امروز که شوهرم از سر کار اومد خونه خیلی عصبی و غیر قابل کنترل شده بود. با اخم جواب سلامم رو داد منم اصلا به روی خودم نیاوردم. تا پسر ۵ سالم داشت بازی میکرد که میله فلزی افتاد روی پای شوهرم 😡 که دقیقا قیافش همین شکلی بود. اونجا بود عربده اش رفت هوا. پسرمم ترسید و پرید بغلم. 

اون لحظه بازم #سکوت کردم و گذاشتم همه عصبانیتشو با داد و فریاد خالی کنه. اصلا هم محلش ندادم. کم کم اومدم سفره رو آماده کردم و همه چیز رو سر سفره چیدم. با پسرم نشستیم سر سفره که شوهرم بازم با اون قیافه اومد نشست. 

منم انگار هیچ اتفاق خاصی نیفتاده شروع کردم با خنده حرف زدم و از اتفاقات روز پرسیدم که دیدم کم کم داره آروم میشه. با خنده جوابمو میداد و پسرمو بوسید و ازش #عذرخواهی کرد.

خواهرای گلم! فقط میخواستم بگم تو لحظه عصبانیت شوهرتون هم کر باشید، هم کور. اون وقته که دریچه قلب شوهرتون رو به روی خودتون باز میکنید.

دوستتون دارم.

امروز که شوهرم از سر کار اومد خونه خیلی عصبی و غیر قابل کنترل شده بود. با اخم جواب سلامم رو داد منم ...

اره واقعا  اگه موقع عصبانیت میرفتی طرفش ۴ تا فوشم میخوردی یه چندتا کتکم روش

من و شوهرجووونم دورانی داشتیم قبل ازدواج. خیلی هم رو دوست داشتیم.😁 من خیلی میترسیدم که قالم بذاره ولی باهام ازدواج کرد.😍  من دو سال عقد بودم. اوایل شوهرم جوون میداد برام اما رفتار بدم باعث شد بد بشه باهام.😞 

خیلی مغرور بودم. میگفتم نباید بهش رو بدم. کلی #دعوا جیغ جیغ 🗣 تاحدی که بهم گفت میخواد طلاقم بده.😭  ناراحت شدم. اخه شوهرم هیچی نداشت من فقط با یک حلقه زنش شدم.☹️ 

زنگ زدم به یکی از مشاوران دینی و باهاش #مشورت کردم. راهکار جلو پام گذاشت و همش جواب داد.😎 

🌼مثلا گفت هرچی گفتن اقات همیشه بگو #چشم، بعد یک مدت هم قدرت مردونش برمیگرده. هم بهت سخت نمیگیره. 

🌼گفتن بچگی کردی😟 سرش داد زدی! داد زدن ظرافت زنانه نیست، برعکس بهش یاد میدی سرت داد بزنه.🙁 

🌼 گفتن هرجا #نظر دادی، اخرش بگو: نظر عشقم چیه؟؟ بالاخره شما اقایی نظر نهایی اختصاص داره به شما.🤗

بعد اقام شکرخدا بهتر شد. بعدش یک دکتر هم که صوتشون رو گوش کرده بودم  ایشون یاد دادن چطور #خواسته م رو از اقا بخوام که نه نگن.😝 گفتن:

🌼 به اقاتون  بگین: من ااااااانننننقققققددددرررر دوست دارم یک خونه داشته باشم.😊

بعدش هیچی نگین. اقا حس تآمین کنندگیش برانگیخته میشه. اون خواسته رو مورد

باور کن .کلا بدش میاد نه کادو میخره نه اعتقاد به این چیزا داره میگه لوس بازیه منم کلا تعطیل شدم از د ...

چه بد خوب بزاربره یه دوش بگیره توام لباسای خوشگل تحریک کننده بپوش تایادبگیره 

چه بد خوب بزاربره یه دوش بگیره توام لباسای خوشگل تحریک کننده بپوش تایادبگیره 

باشه😎🙂

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!

#‌ارسالی_حدیث_خانوم_‌از_کاربران_کانال

✳ #تجربه #ایده_قری

.شیش ماه بود نامزد بودیم👫 والان دوهفته اس عقد کردیم👰🤵 اوایل نامزدیمون من بخاطر احساساتی بودن زیادم هی به اقایی گیر میدادم🤦که چرا زنگ نمیزنی پیام نمیدی و....

اقایی هم همه اش ناراحت میشد..منم فقط گریه میکردم.

راستش بخاطر همین دیگه داشتم ب جدایی ازهم فک میکردم که با کانالتون آشنا شدم😍

و ۱۸۰درجه تغییر کردم..

الان سعی میکنم سر هرچیزی ناراحت نشم. یا اگه ناراحت میشم چیزی نگم و وقتی اروم شدم درموردش حرف بزنم.😀☺😘😍

✌من و آقاییم هردو خیلی گرم مزاج هستیم و رابطه داشتن باهم رو دوست داریم🙈😍. میدونم داشتن رابطه توی دوران عقد توصیه نشده.اما هردوی ما بهم نیاز داریم(البته توی رابطمون هیچ دخولی صورت نمیگیره🙊)

فقط یه مشکل کوچولو وجود داره، اونم اینکه من با اینکه خیلی گرم مزاجم یکمم خجالتیم🙈 و نمیتونم نیازهامو واسه برطرف کردن ب آقایی بگم.

⛔و گاهی اوقات الکی میگم که ارضا شدم و راضی ام درصورتی که اینطور نیست..

بخاطر همین یه راه حل پیدا کردم.قرار شده هروقت از یه کار هم توی س•ک•س خوشمون اومد محکمتر همدیگرو ببوسیم💏 تا اون طرف بدونه بیشتر انجام بده اون کارو.

🔥و اینکه آقاییم بهم گفته اگه میخوای حرفای عاشقونه بزنم  هرکلمه یا جمله ای که بهت میگم به همون اندازه که از اون حرف خوشت اومده ببوس منو😅 منم که عاشق همه حرفاشمممممم🙊💦🔥💋👄👅

✍با خلاقیت و سیاست میشه یه زندگی زناشویی رو زیبا کرد

تاپیک درسته عزیزم👌

ولی خانما همکاری ندارن مرد اززنش انرژی بایدبگیره

مردی که همیشه یه جورزنش باشه بی رمق اینا خرجی نداره ولی ارزش داره چون مردا  براشون جذاب حالا یکی سردیکی گرم ولی  اگه هیچ تنوعی نباشه ادم افسرده میشه واسع بعضیا دیرترج میده

ولی خانما همکاری ندارن مرد اززنش انرژی بایدبگیره مردی که همیشه یه جورزنش باشه بی رمق اینا خرجی ندار ...

اشتباهی نوشته بودین تایپیک، غلط املاییتونو گرفتم😉😂

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

#ارسالی_کیمیا_خانوم_از_کاربران_کانال

نکته ای که میخوام بگم راجع به قانونیه که میگه: 

(آویزون، گریزون.گریزون، آویزون)

ممنونم ازخانومایی که به این نکته اشاره داشتن. من خودم تا قبل این جمله متوجه این نکته نبودم و خودمو تو #رابطه فدا میکردم. تااینکه گاهی کم توجهی کردم.

باورتون نمیشه مردی که چند روز باید التماس میکردم تا بگه: دوستت دارم. همه ی توجهش جلب شده بود به من. ☺️ 

چون #ذات آقایون #ناز کشیدنه. زن اهل نازه و مرد اهل نیاز. 

سوره ی #طلاق هم واقعا مفید بود. ممنونم که این راهکارو ارائه دادین.دوماهه میخونم و موثر بود.☺️

تجربه ی آخرم راجع به خانواده شوهره. ما دوتا #جاری هستیم. من هرشب به خانواده همسرم سر میزنم ولی جاری جون هر دو هفته، یه بار. 

این رفت و آمدا باعث شده مادر همسر جونم با جاریم #رودربایستی داشته باشه و این به نفعشه. 

من به عینه دیدم. یه شب رفتیم خونه ی مادرشوهرم. انگار مهمون براش اومده هرچی داشتن و نداشتن تو هال بود.😏 شوهرم گفت: مهمون داشتین؟ مادرشم گفت: زن داداشت اومده بود. بعد به من گفت: هرچی میخوای برو بخور.😳

خیلی #ناراحت شدم. البته #تقصیر خودمه. ازقدیم گفتن: شیرین برو، شیرین بیا.  گفتم این تجربه رو به شما هم بگم.