2777
2789
من خودم مشهدم اما تهران عمل کردمنه والا تازه خیلی از نظر جسمی بهترم هستمدکتر مهدی هاشم آقایی

مررسی عزیزم

چندتا دکتر نوشتم دارم تحقیق میکنم حتما ایشونم میرم تحقیق میکنم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واااقعا همینهباورم نمیشه که اونموقع چطوری اون وزنو زانوهام تحمل میکرد ۵ دقیقه میخواستم پیاده روی کنم ...

اره واقعا

منم فعلا باشگاه رو شروع نکردم کلا از محیط باشگاه خوشم نمیاد دوست ندارم. چندروز دیگه پیاده روی رو باید شروع کنم

من چندتا دکتر شنیدم تهران که نمیذارن درناینکه درن نذاشت بدتر باعث نمیشه اون خون آبه ها بمونه تو بدن؟ ...

والا فکر نمیکنم برای من که هیچ مشکلی پیش نیومد اتفاقا تا چند وقت پیش با چندتا از هم اتاقیام که تو یه روز عمل شدیم حرف میزدم اونام خوب بودن

من کلا خیلیا رو شنیدم که بعد اسلیو حالت تهوع شدید دارن ولی من نداشتم خداروشکر یعنی خیلی خفیف بود یا مثلا درد آنچنانی نداشتم با یه مسکن ساکت میشد اونم فقط یکی دو روز اول نیاز به مسکن بود

من کلا خیلی خداروشکر راضیم دست دکترم سبک بود برام

اره واقعامنم فعلا باشگاه رو شروع نکردم کلا از محیط باشگاه خوشم نمیاد دوست ندارم. چندروز دیگه پیاده ر ...

حتماا عزیزم

همون تو خونه روزی یک ساعت پیاده روی کن رژیمتم بیشتر حجم بشقابتو پروتئین بذار قشنگ وقتی به ۶ یا ۷ ماه بشه میرسی به وزن ایده آل

حتماا عزیزمهمون تو خونه روزی یک ساعت پیاده روی کن رژیمتم بیشتر حجم بشقابتو پروتئین بذار قشنگ وقتی به ...

کلا در حد دو بند انگشت میتونم مرغ اینا بخورم. تخم مرغ پخته که اصلا دوست ندارم به زور یکم میخورم. ولی در کل تند تند ضعف میکنم یه ۱۰ روزیه اینجوری شدم

والا فکر نمیکنم برای من که هیچ مشکلی پیش نیومد اتفاقا تا چند وقت پیش با چندتا از هم اتاقیام که تو یه ...

خداروشکر مرسی ایشالا همیشه همینطور خوب بمونی

اینکه چند ساله عمل کردین برام قوت قلب شد که بعدا مشکلی پیش نمیاد

چه خوب پس😍😍

تا ۱۰ روز سخته همه چی

چند کیلویی؟

جوراب امبولی برای من عذاب اور بود چون پاهام چاق بود اینم تنگه خیلی به پام فشار میاورد ولی کم کم که وزن کم میشه اونم اوکی میشه. تو بیمارستان پمپ درد بگیر خیلی تو کنترل درد بهت کمک میکنه.

کلا در حد دو بند انگشت میتونم مرغ اینا بخورم. تخم مرغ پخته که اصلا دوست ندارم به زور یکم میخورم. ولی ...

آره طبیعیه

همین که چشم و مغز هم عادت کنه به حجم معده دیگه تمومه

انشاالله که روز به روز همینطور لاااغر و لاغرت شی تا وزن ایده آل😍

تا ۱۰ روز سخته همه چیچند کیلویی؟ جوراب امبولی برای من عذاب اور بود چون پاهام چاق بود اینم تنگه خیلی ...

خیلی وقته خودمو نکشیدم چون میترسم برم رو ترازو

اخرین بار خیلی وقت پیش ۲۰ کیلو اضافه وزن داشتم