2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم😍😍اخه ما اسلیویا فقط خودمون میفهمیم چقدر خوب کاری کردیم😂

دقیقا. وقتی درد زانو و کمر از بین میره وقتی راحت راه میری وقتی ازمایش جدید میدی میبینی هییییچ خبری از چربی و قند بالا نیست اونوقت ادم متوجه میشه ارزششو داشته. چه خوب که بعداز ۵ سال خودتو تونستی تو وزن دلخواهت نگهداری. باشگاه رفتی؟

اگه میخوای اسلیو کنی خیلی خوب تحقیق کن

قشنگ چند ماه به خودت فرصت بده دکترتو انتخاب کنی همون اولین جا که رفتی بیعانه نده واسه عمل

من مشهد خیلی گشتم اونموقع نمیگم دکترای بدی بودن ولی من از سوند و درن خیلی میترسیدم میگفتن خیلی درد داره واسه همین رفتم تهران

دکترم نمیذاشت سوند و درن

من رشت عمل کردم. نه خداروشکر. تا یکماه یکم سخته تا مغزو معده باهم دوست بشن😅بعدش زندگی عادی

اره اینو خیلی شنیدم ولی دیگه از پرخوری واقعا خسته شدم

تهران دکتر خوب نمیشناسین؟

دقیقا. وقتی درد زانو و کمر از بین میره وقتی راحت راه میری وقتی ازمایش جدید میدی میبینی هییییچ خبری ا ...

واااقعا همینه

باورم نمیشه که اونموقع چطوری اون وزنو زانوهام تحمل میکرد ۵ دقیقه میخواستم پیاده روی کنم به هس هس میفتادم

یعنی یه فروشگاه میرفتیم اشکم در میومد بخوام بچرخم داخلشو

همش تو خونه دراز کش بودم

عزیزم من کلا باشگاه به شکل دائمی نرفتم

ولی هر روز حتی شده نیم ساعت پیاده روی میکنم

بعد طبق دستور دکترم بیشتر حجم غذام پروتئین هست

الان مثلا شاید دو سه کیلو اضافه کنم ولی باز برمیگردم به همین وزن انگار دیگه بعد یه مدت بدن به همون وزن عادت میکنه و ثابت میشه

اگه میخوای اسلیو کنی خیلی خوب تحقیق کنقشنگ چند ماه به خودت فرصت بده دکترتو انتخاب کنی همون اولین جا ...

من چندتا دکتر شنیدم تهران که نمیذارن درن

اینکه درن نذاشت بدتر باعث نمیشه اون خون آبه ها بمونه تو بدن؟

خطرناک نیست بدتر؟