2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 80 پست
چراباید همه جارو بزننتو دل مردمو خالی میکنید

گفتم نمیشه

اگه هم بشه خود ترامپ گفته که این دفعه با مردم هم کار داره

این همه ابزار آورده که زیر ابرو برداره مگه

میزنه همه جا رو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره ۴_۵تا مصرف میکنم برا یه خونه تکونی کامل😁

من دامستوس اکالیپتوس استفاده میکنم عالی تمیز و ضدعفونی میکنه بوی تند وایتکسم نداره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خانه تکونی از نظر فنگ شویی هم مثبته باعث ورود برکت بهدخونه میشه گردو غبار پاک میشه خونه بوی نوبودن میگیره

چقدر کار ما خانوما زیاده علاوه بر خانه تکونی شیرینی عید هم باید درس کنم😄

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

چراباید همه جارو بزننتو دل مردمو خالی میکنید

خود ترامپ گفت این سری مردمم میرنه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من دامستوس اکالیپتوس استفاده میکنم عالی تمیز و ضدعفونی میکنه بوی تند وایتکسم نداره

اها خوبه منم اصلا سراغ شوینده های قوی نمیرم چون خونهم زود به زود تمیز میکنم جرم و اینا نمیگیره کهبخوام مثلا وایتکس بزنم تمیز بشه

خود ترامپ گفت این سری مردمم میرنه

من از ترامپ اصلا خوشم نمیاد

ولی نگفت مردمو میزنه گفت درصورت اتفاق افتادن جنگ برای مردم ایران روز بدی خواهد بود

خب مشخصه تو هرکشوری که جنگ میشه برای مردم اون کشور بده از نظر امنیتی واقتصادی و...

اول از اتاق شروع کردم ، پرده شستم ، شیشه پاک کردم تار گیری کردم ، کمد هارو تمیز و مرتب کردم لباس درب ...

ببخشید چن منظوره پارچه مبل رو خراب نمیکنه یا چوبشو؟واسه گاز عالیه روش هم نوشته واسه مبل هم میشه استفاده کرد ولی میترسم