2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 79 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب ترتیب پیش برو مثلا از اتاق شروع کردی همه چیه اتاق و بریز بیرون چیزای لازم و بشور و مابقی و از اول مرتب بچین دیواراش کفش کمد ها همه تمیز شن داخل کمد ها همه بیرون ریخته شن چیده شن بعد رخت خواب هارو بریز مرتب بچین همرو اینطوری تاااا تموم شه...برنامه ریزی کن دیگه مثلا ما رخت خواب هارو میژاریم آخر سر یا چیزایی که زیاد دم دسته میژاریم روزای آخر مثل کابینتی که توش حبوبات و ادویه ایناس چون باز بهم میریزه

❤از خدا ممنونم که تورو بهم داد دلیل بودنم❤  
اره از ریشه میشورم و تمیز میکنم فرشا میدم قالیشویی تخت ها مربوط به هراتاق رو باز میکنم بیرون میارم ...

مصرف شیشه پاک کنت زیاده ها😂😂😂

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چیا رو بشور بساب میکنیهمه مختویات کابینتا رو از اول میشوری؟؟

خودتو نکش فقط ظرف های مصرفی بشور بقیه رو با دستمال تمیز کنهمه ظرفهامو با دستمال تازه خیس تمیز کردم قبلا میذاشتم ماشین دیدم آب مصرف میشه منم که ظرف هارو محدود مصرف دارم

چرا برای کف از شیشه پاک کن استفاده می کنی؟

چون حسابی تمیز میشه من کلا برا سرامیک از شیشه پاک کن استفاده میکنم ...سرامیک هام سفید براقن وقتی شیشه پاک کن میزنم مثه آیینه میدرخشن