2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 79 پست
چه مدلی خونه تکونی میکنی؟؟ همه چیزو میریزی بیرون میشوری؟؟خونه تکونیت با تمزکاری عادی چه فرقی داره به ...

اره از ریشه میشورم و تمیز میکنم فرشا میدم قالیشویی تخت ها مربوط به هراتاق رو باز میکنم بیرون میارم کف اتاق رو شیشه پاک کن میزنم طی میکشم بعد تخت ها میبرم میندم چیزایی که لازم باشه میشورم چیزایی که لازم به شست و شو نباشه با شیشه پاک کن تمیز میکنم شیشه ها رو با روزنامه و شیشه پاک کن تمیز میکنم کمد دیواری ها هرچی داخلشه میارم پایین تمیز میکنم مرتب میچینم..

آشپزخونه هم هرچی ظرف دارم با تاید وایتکس میشورم کابینتا هم با شیشه پاک کن تمیز میکنم پذیرایی هم که با شیشه پاک کن طی میکشم و آخر کار فرشا اومد پهن میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط فرش هامو شستم. مبل و پرده رو هم کلا عوض کردم. دیگه بقیه اشم یک گردگیری و جارو و خدانگهدار😅

مبارکت باشه عزیزم

سنی درز و دورزای خونه رو نمیسابی؟؟وایتکس کاری؟؟

چیا رو بشور بساب میکنیهمه مختویات کابینتا رو از اول میشوری؟؟

نه میریزم بیرون داخل کابینتا رو تمیز می کنم کفپوششون رو می شورم دوباره پهن می کنم وسایلشو مرتب تر می چینیم

در های کابینتا رو هم وایتکس اسپری می کنم( حتما جلوی دماغ و دهنم رو می بندم) یه دستمال خیس بعدش یه دستمال خشک می کشم ام دی آف هستن

چه مدلی خونه تکونی میکنی؟؟ همه چیزو میریزی بیرون میشوری؟؟خونه تکونیت با تمزکاری عادی چه فرقی داره به ...

من مبل هامم سالی یه بار میان میشورن پرده هم دو سال یه بار باز میکنم میدم خشک شویی

در کل هر قسمت که تمیز شد میرم سراغ یه قسمت دیگه خونه ..همه جا رو همزمان به هم نمیریزم که عاجز بشم

من فرشارو دادم قالیشویی پرده هارو دادم خشکشویی و تا اماده بشن بیان کابینت هارو ریختم شستم بالاشونو روشونو دستمال کشیدم تمیز شد کف خونه رو تی زدم فرش هارو انداختم پرده هارو نصب کردم مونده لوستر و ویترین

کمدهارو دونه دونه ریختم تمیز و مرتب کردم دستمال کشیدم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اول از اتاق شروع کردم ، پرده شستم ، شیشه پاک کردم تار گیری کردم ، کمد هارو تمیز و مرتب کردم لباس دربه داغون هامونو ریختم رفت ، فرشش رو شستم ، آشپزخونه هرچی ظرف داشتم و نداشتم با وایتکس شستم خشک کردم ، کابینتارو تمیز کردم ظرف هارو چیدم ، از یه کابینت شروع کردم بعد رفتم سراغ کابینت بعدی ، کف آشپزخانه رو شستم دیوارشو دستمال کشیدم ، تار گیری ، فرش و پرده را شستم ، پنجره تمیز کردمو تمام

حال هم تار گیری ، تمیز کردن پنجره ، بوفه ، شستن ظرف های بوفه و رو پشتی ، فرش و پرده هاشو سال گذشته شستم امسال نمی شورم ، فرشم تمیزه روفرشی روش هست

فقط مونده مبل هام که باید برم چند منظوره بگیرم

سرویس ها هم ماهی یه بار با سید میشورم ، هفته ایی دوبار با پودر ماشین

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست