2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 80 پست
من از ترامپ اصلا خوشم نمیادولی نگفت مردمو میزنه گفت درصورت اتفاق افتادن جنگ برای مردم ایران روز بدی ...

اره دنبال کامیون های سازمان ملل بدوییم برای ی کنسرو قدر عافیت میدونیم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ترامپ ب شما گفت ؟ 😂

شما تن ماهیتو بخور

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اها خوبه منم اصلا سراغ شوینده های قوی نمیرم چون خونهم زود به زود تمیز میکنم جرم و اینا نمیگیره کهبخو ...

منم تند تند تمیز میکنم ولی با دامستوس

من روزه که هستم حال تمیزکاری ندارم 😐

من افطار میخورم بی حال تر از روزه داشتن میشم😓😓

در کل نه قبل افطار و نه بعدش جون ندارم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
گفتم نمیشه اگه هم بشه خود ترامپ گفته که این دفعه با مردم هم کار داره این همه ابزار آورده که زیر ابرو ...

عزیز من نمیخام اینجا بحث سیاسی کنم . لطفا ترس ایجاد نکن . هر جنگی حتما و قطعا تلفات دارد . مادورو رو تو دو ساعت گرفتن بردن . خون از دماغ کسی نیامد . ترامپ هیچوقت وجهه خودش رو توی دنیا با کشتن مردم بیگناه خراب نمیکنه . ابزار هم نیاورده ناو جنگی اورده واسه جنگنده هاش . جنگنده هم بمب سر مردم نمیریزه . اول حمله سایبری میکنن بعد هم نقاط حساس و مراکز نظامی .

دوستان اونی که گفت آذوقه جمع کرده کار خوبی کرده ولی اندازه نگه دارین تنها کاری که میتونستیم همین آدوقه بوده و باقیش دیگه با خدا .به زندگی عادی مون برسیم آرامش اگه قرار باشه آزمون گرفته بشه چرا به پیشوازش بریم ؟!

خانه تکونی از نظر فنگ شویی هم مثبته باعث ورود برکت بهدخونه میشه گردو غبار پاک میشه خونه بوی نوبودن م ...

ما حلوا گردویی و شیرینی محلی هم باید بپزیم و من حتی هنوز خونه تکونیمو هم شروع نکردم و تازه لباسای دخترامم میخام بدوزم😑😑😑😑😑

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیز من نمیخام اینجا بحث سیاسی کنم . لطفا ترس ایجاد نکن . هر جنگی حتما و قطعا تلفات دارد . مادورو ر ...

خواهشا از ترامپ تعریف نکنید و وجهه زیبا از اون عنتر نسازید

این همه جنایت و خونریزی تو دنیا به حمایت و هدایت اون ابله اتفاق افتاده واقعا نمیبینید یا دوست ندارید ببینید؟

فکر میکنی اسرائیل خودسر به کشورمون حمله کرد بدون حمایت امریکا؟ اون هموطنانی که تو جنگ۱۲ روزه شهید شدند مردم عادی نبودن؟ خواهشا خون از دست قاتل نشورید

خواهشا از ترامپ تعریف نکنید و وجهه زیبا از اون عنتر نسازیداین همه جنایت و خونریزی تو دنیا به حمایت و ...

اکانت کاربریم ۸ ساله اس بخام بحث کنم میترکونن چند بار بن شدم . ولی دیدتونو باز تر کنین . متوجه خیلی از مسائل میشید

عزیز من نمیخام اینجا بحث سیاسی کنم . لطفا ترس ایجاد نکن . هر جنگی حتما و قطعا تلفات دارد . مادورو ر ...

آها ترامپ شخصا با تو مشاوره داشته .

عجبا چقد می خواین به زور به بقیه بگید که ترامپ روانی برای نجات ایرانی ها اومده

ننه ش ایرانی بوده یا باباش

برو سوریه و ... ببین

من ادامه نمیدم چون نمی خوام انرژی بزارم برای اونایی که نمی خوان متوجه بشن و ادای روشن فکرها رو درمیارن

من ۱۶ سال خارج از ایران بودم ،تو سیدنی بودم و کاملا سیاست سرم میشه . لطفا آگاه باشد

اکانت کاربریم ۸ ساله اس بخام بحث کنم میترکونن چند بار بن شدم . ولی دیدتونو باز تر کنین . متوجه خیلی ...

جواب سوالمو ندادین . اون همه شهید جنگ۱۲ روزه به دستور اون سگ زرد نبوده؟ اون حتی به دختربچه های زیر سن قانونی توی جزیره هم رحم نکرد و بهشون تجاوز کرد بعد نمیخاد وجهه اش خراب بشه؟ اینهمه تحریم دارو فشارش روی کی هست؟ نگین لطفا . نگین که ادم عادی نمیکشه

آها ترامپ شخصا با تو مشاوره داشته .عجبا چقد می خواین به زور به بقیه بگید که ترامپ روانی برای نجات ای ...

اون حتی به دختربچه های کوچیک رحم نکرد و بهشون تجاوز کرد حتی به دختر خودش هم گفت اگر دخترم نبودی فلان و فلان . حالا تو فکر کن اون مردک روانی بخاد برای ما آزادی و رفاه و صلح بیاره. ساده لوحانه است دل بستن به قاتل