2777
2789
عنوان

میترسم 🫣😭😱😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی جن وسط شهر نمیاد ؟؟؟؟

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

نه میگی انگاری صدا پایکوبیه حتما دارن دست میگیرن😂توهم برو یه قره خیلی خوشگل بده نتیجه هرچی شد بیا ب ...

سری پیش همین که صدا امد دویدم قفل بالا پشت بوم و باز کردم دیدم هیچ کسی نیست و وقتی برگشتم درو بستم احساس میکردم از بالا تا خونمون یچی دنبالمه تو همین یه طبقه 😭😭😱

بااین حساب که گفتی هیچ پشت بوم دیگ ای چسبیده به شما نیس که یه آدم از پشت بوم کناری بیاد چون میگی ساختمونتون بلندتر از بقیست ولی احتمال زیاد کار گربست چون اگ دویدن های تند وسریع میشنوی کار خودشه

نمیدونم واقعا خیلی بده صداش

عزیزم ما هم آپارتمان زندگی میکنیم. گاهی صداهایی میاد مثلا من فکر میکنم طبقه بالا اثاث کشی داره. بعد به طبقه بالا میگم میگه ما اصلا خونه نیستیم. به نظر من تو آپارتمان اینجور نیست که لرزش یا صدا مختص طبقات بالا باشه حتی یکبار طبقات پایین یکی داشت با هاون میکوبید تا طبقه ۷ صدا میرفت. عادیه نوع ساختمان ها فرق داره

سری پیش همین که صدا امد دویدم قفل بالا پشت بوم و باز کردم دیدم هیچ کسی نیست و وقتی برگشتم درو بستم ...

یاخدااااا😂😂😂😂🥲

منم شبا که از دستشویی میام فک میکنم یه چی دنبالمه عین اسب میدوم