2777
2789
عنوان

میترسم 🫣😭😱😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 48 پست
اخه من تصورم از جن و روح اینه که تو دهات و روستا ها هست 🤦♀️

،🤣🤣🤣🤣ن عزیزم همونم جن روستای و جن شهری داره،🤣🤣🤣همه جا هست

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

بااین حساب که گفتی هیچ پشت بوم دیگ ای چسبیده به شما نیس که یه آدم از پشت بوم کناری بیاد چون میگی ساخ ...

اخه عزیزم ارتفاع خیلی زیاده ساختمون بغلیمونم تنها ساختمون جسبیده به ماس که کنار اونم یه مغازه ۲ یا ۳ متریه ارتفاع ساختمونمون خیلی زیاده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزممم 😂😂

منم طبقه اخرم اول همین فکرو میکردم

ولی بعد متوجه شدم صدای دویدن پای بچه های همسایه پایینیه

وقتایی که نیستن صدا نمیاد

متاسفانه انقدر ساختمونا استانداردن که صدا تا طبقه بالا میپیچه

شما سحر جادوبراتون شده یا خودتون دعا جادوگرفتید آوردید خونه. اینمبخاطر حضور موکلای سحر هست

والا من و مامانم که باور نداریم فقط یه بار مامانم دستش خورده بود گلدون تو بالکنمون افتاده بود شیکسته بود که توش دعا پیدا کرد و دادش باطل کرد

واقعا خدا کسی که چشم دیدن نداره رو از رو زمین برداره 🙏🙏

عزیزم ما هم آپارتمان زندگی میکنیم. گاهی صداهایی میاد مثلا من فکر میکنم طبقه بالا اثاث کشی داره. بعد ...

میدونم چی میگی عزیزم اما اخه جالبیش اینه ما واحد پاینیمون خالیه بالا هم پشت بومه اما صدای دویدن و قدم زدن انگار از اینور تا اونور خونه میره

عزیزممم 😂😂منم طبقه اخرم اول همین فکرو میکردم ولی بعد متوجه شدم صدای دویدن پای بچه های همسایه پایین ...

یعنی من اون بچه ای که ساعت سه چهار صبح میدوع رو پیدا کنم قلم پای پدر مادشو میشکونم با این تربینش 😂😂

والا من و مامانم که باور نداریم فقط یه بار مامانم دستش خورده بود گلدون تو بالکنمون افتاده بود شیکست ...

دیدی که بهت گفتم سحر دارید سحر شما باطل نشده . سحر با سحر باطل نمیشه بدتر سنکینی جادپی جدید براتون همون شخصی که دعانپیس دادید بدتر سحر زده سحر با سحر. باطل نمیشه

میدونم چی میگی عزیزم اما اخه جالبیش اینه ما واحد پاینیمون خالیه بالا هم پشت بومه اما صدای دویدن و قد ...

بله متوجه شدم چی گفتید. منم همینهمنظورم.ببین مثلا از طبقه ۱ که کسی سروصدایی داره تا طبقه ۷ هممیاد. گاهی اصلا نمیدونیم صدا از کجاست به هر کی میگیم بچه هاتون دارن فوتبال بازی میکنن تو خونه .؟؟میگن بچه های ما خوابن. کلا منکه نمیترسم. و میدونم صدا به هر حال از یک خونه ای میاد

والا من و مامانم که باور نداریم فقط یه بار مامانم دستش خورده بود گلدون تو بالکنمون افتاده بود شیکست ...

بعد از اون میبنی صدای پای جن ها رومیشنوی اینا داخل خونه ای شما هستن فقط برای ترسوندن خراش ها حرکاتی انجام میدن روی سقف

بعد از اون میبنی صدای پای جن ها رومیشنوی اینا داخل خونه ای شما هستن فقط برای ترسوندن خراش ها حرکات ...

ما دعا نگرفتیم فق سحر نکرد فقط گفت بندازید تو اب روان اما امیدوارم هر چی هست بخیر بگذره

شما باید دعا رو تو اب نمک قرانی. میریختند قران ایات چهار قل ایت الکرسی ۷ بار میخوندید. فرداش میبردید اب روان میریختی. ولی برای. ار بین خرفتن خادمسحر باید قران میخونید . بقره صافات قلمرغد مومنون الرحمن اسرا جن عبس...