2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سحری چی میپزی دعوا سر چی بود

هویچ پلو

دیگه آخرشه برنجو دم گذاشتم

من مامانم خیاطه و از چند ماه قبل گفتم لباس چی میخوام و میخواستم بر اساس لباسم پارچه بخرم. خود مامانمم از این موضوع استقبال کرد و گفت خوبه منم از همین سبک لباسا میخوام که منم گفتم عالیه بریم پارچه بخریم سروقتش

گذشتتت تا امشب که رفتیم خرید قرار بود دوتایی بریم اما دلم سوخت و به خواهر دیگمم گفتم بیاد اونم متاهله و اومد و رفتیم خرید. قبل اینکه به مغازه های پارچه فروشی برسیم هی میگفت مامان خسته میشه مامان گناه داره لباس بدوزه فلان مغازه از این مدل لباسا داره برو بخر و از این جور صحبتا. منم میگفتم نه میخوام مناسب سلیقم دوخته شه. حالا خواهرم که اینقدر داشت حرف میزد خودش دنبال مدل برا دوخت و دوزه و شاغلم هست درآمدش بالای 50 تومنه ولی زورش میاد بره آماده بخره و از روی حسادت میگفت نه نذوز برو آماده بخر

آخر سر خرید پارچه شلواری یجورایی با مامانم دست به یکی کردنو نذاشتن بخرم و گفتن شلوارو آماده بخر که یه مغازه رفتیم سبکی که میخواستم نداشت و کلا مدلاش قشنگ نبود و خواهرم گفت از فلان مغازه داخل شهر میتونی مدلی که میخوایو پیدا کنی😐😐 د آخه تو که بلدی همه مغازه هارو چرا نمیری آماده بخری 😒😒

خلاصههههه توی راهم مامانم غیر مستقیم گفت که اره وقت نمیکنم بدوزم تا عید سرم شلوغه و از این جور حرفا

منم چیزی نمیگفتم و فقط خودخوری میکردم

رسیدم خونه زنگ زده بود سر یه موضوع دیگه بهش توپیدمو گفتم از این رفتارا و منتا خسته شدم هرسال همین موضوعه و میبرم خیاط دیگه بدوزه بدون منت. مامانمم گفت نه بیار خودم میدوزم و شلوارم پیدا نکردی خودم میدوزم که فایده نداشت دیگه دلم حسابی از دستش شکسته بود

خواهرمو دیدنی خودشو گم میکنه 😐😐 جفتشون باهم متهد شده بودن ریخته بودن روم 😑😑😑

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
هویچ پلو دیگه آخرشه برنجو دم گذاشتممن مامانم خیاطه و از چند ماه قبل گفتم لباس چی میخوام و میخواستم ب ...

آخی عزیزممممم

شایدم واقعا سو تفاهم شده، به نظرم با خواهرت راجع این موضوع حرف نزن، هر وقت نیست با مامانت برنامه ریزی کن

نه آمارشو دارم هیچی نیست لوکیشن میفرستم برام غذا بفرستین کمک کنین در راه خدا 😄

من معمولا تایمایی که مهمون شب میمونه خونم رو میز خوراکیو آب میزارم

چون احتمال میگمشاید یکی یه چیزی بخواد اذیت نشه😬

من معمولا تایمایی که مهمون شب میمونه خونم رو میز خوراکیو آب میزارم چون احتمال میگمشاید یکی یه چیزی ب ...

نه کاشکی اینام از این کارا میکردن اخه خجالت میکشم برم دم یخچال صاحب خونه شاید خوشش نیاد دیگه تا صبح اشک میریزم و میگذرونم 🥲