سلام دوستان من به خاطر ویروس hpv ,دهانه ی رحمم مبتلا به این ویروس تا حد cin۱ شده .کسی هست این مشکل داشته باشه چند تا سوال ازش دارم توی صفحه ی شخصی .اگه از آشنایانتون هم این مشکل دارن که تا حدودی میدونید راهنماییم کنید ممنون میشم
عزیزم یعنی دهانه رحم شما رو جراحی کردن و ضایعات رو برداشتن؟؟پس چطور بعد از اینکار الان کامل برطرف ن ...
نه عمل نکردن کلپو بیوپسی و کورتاژ تشخیصی انجام دادن برای تشخیص اینکه چقدر دهانه رحمم درگیر شده و فهمیدن یک سومش یعنی همون سی ای آن یک بهم گفتن اگه دو و سه بشی عمل میکنیم توی بیمارستان .ولی خداروشکر یک بود و شش ماه دیگه باید برم برای نمونه گیری دوباره.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عمل نکردن کلپو بیوپسی و کورتاژ تشخیصی انجام دادن برای تشخیص اینکه چقدر دهانه رحمم درگیر شده ...
خداروشکر که برای شما هم پیشرفت نکرده،ولی تا اونجایی که میدونم کلپو و بیوپسی خطری برای بارداری نداره چون فقط یه نمونه برداریه کوچیکه،در صورتی که مجبور به جراحی و برداشتن اون ضایعات باشید ممکنه مشکلاتی برای بارداری ایجاد بشه و دهانه رحم در حین بارداری احتیاج به دوختن داشته باشه،یعنی همون سرکلاژ
راستی به شما نگفتن فریز کنید؟به من نگفتن .اما یه دکتری به شوهرم گفته بود باید فریز کنه البته گفته بی ...
من با سه تا دکتر مشورت کردم و نظر هرسه تاشون این بود که فعلا دست نگه دارم و صبر کنم تا کلپو های بعدی...اما اگر منظورتون شوهرتون هست تا جایی که میدونم ایشون باید کرایو کنن،چون ممکنه باعث بیشتر شدن زگیل ها در اون ناحیه بشه
راستی به شما نگفتن فریز کنید؟به من نگفتن .اما یه دکتری به شوهرم گفته بود باید فریز کنه البته گفته بی ...
فکر کنم منظور شما خودتون بودید که باید فریز کنید یا نه، دکترایی که من پیششون رفتم زیاد موافق فریز نبودن،چون cin1 بودم،ولی اگه ۲ و ۳ بودم حتما فریز میکردن،حتی یکیشون گفت فریز کردن دهانه رحم هیچ فایده ای نداره چون ممکنه دوباره ضایعات برگرده،مهم از بین بردن ویروس تو بدنه که اونم فقط با بالا بردن سیستم ایمنی ممکنه
سلام دوستان من هم به علت خونریزی بعد از نزدیکی به دکتر مراجعه کردم دکتر پاپ اسمیر انجام داد که التهاب رو نشان میداد کولپوسکپپی کردم تو مطب دکتر صفار زاده توسط خانم دکتر وحیدی متاسفانه بدون نمونه برداری تشخیص اشتباه داد و گفت چیزی نبست
اما من بعد دو ماه که دیدم خونریزی دارم نگران شدم دوباره پاپ اسمیر دادم بیمارستان مصطفی خمینی و پاپ رو بردم آزمایشگاه آنجا که دکتر قینی تشخیص Ascus دادن و دوباره کولپوسکپپی انجام دادم پیش دکتر پرند حاصل که دستگاه پیشرفته ایی داشتن و کارتون عالی بود و خیلی با حوصله هستن که جواب آون شد cin1