2789
عنوان

Cin1

| مشاهده متن کامل بحث + 79900 بازدید | 136 پست
عزیزم‌ یعنی دهانه رحم شما رو جراحی کردن و ضایعات رو برداشتن؟؟پس چطور بعد از اینکار الان کامل برطرف ن ...

نه عمل نکردن کلپو بیوپسی و کورتاژ تشخیصی انجام دادن برای تشخیص اینکه چقدر دهانه رحمم درگیر شده  و فهمیدن یک سومش یعنی همون سی ای آن یک بهم گفتن اگه دو و سه بشی عمل می‌کنیم توی بیمارستان .ولی خداروشکر یک بود و شش ماه دیگه باید برم برای نمونه گیری دوباره.

میشه راجب عملش هم توضیح بدید؟من همش نگران اینم که برای من پیشرفت کنه و تبدیل به ۲ و ۳ بشه😔

نه عزیزم نگران نباش آن شالا که پیشرفت نمیکنه باید سیستم ایمنی رو بالا ببری احتمال خوب شدنش هم هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عمل نکردن کلپو بیوپسی و کورتاژ تشخیصی انجام دادن برای تشخیص اینکه چقدر دهانه رحمم درگیر شده   ...

خداروشکر که برای شما هم پیشرفت نکرده،ولی تا اونجایی که میدونم کلپو و بیوپسی خطری برای بارداری نداره چون فقط یه نمونه برداریه کوچیکه،در صورتی که مجبور به جراحی و برداشتن اون ضایعات باشید ممکنه مشکلاتی برای بارداری ایجاد بشه و دهانه رحم در حین بارداری احتیاج به دوختن داشته باشه،یعنی همون سرکلاژ

نه عزیزم نگران نباش آن شالا که پیشرفت نمیکنه باید سیستم ایمنی رو بالا ببری احتمال خوب شدنش هم هست

ممنونم عزیزم،انشالله جواب کلپوی بعدی شمام خوب باشه و کاملا برطرف بشه،برای منم دعا کنید😔🙏

خداروشکر که برای شما هم پیشرفت نکرده،ولی تا اونجایی که میدونم کلپو و بیوپسی خطری برای بارداری نداره ...

Oبله از من نیاز داره چون من کورتاژ کردن توی مطب نمونه بزرگ برداشتن

ممنونم عزیزم،انشالله جواب کلپوی بعدی شمام خوب باشه و کاملا برطرف بشه،برای منم دعا کنید😔🙏

ممنون عزیزم نگران نباش اینم سرنوشت ماست چی بگم فقط باید دعا کنیم .اگه قابل باشم حتما🙂🌹

راستی به شما نگفتن فریز کنید؟به من نگفتن .اما یه دکتری به شوهرم گفته بود باید فریز کنه البته گفته بی ...

من با سه تا دکتر مشورت کردم و نظر هرسه تاشون این بود که فعلا دست نگه دارم و صبر کنم تا کلپو های بعدی...اما اگر منظورتون شوهرتون هست تا جایی که میدونم ایشون باید کرایو کنن،چون ممکنه باعث بیشتر شدن زگیل ها در اون ناحیه بشه

راستی به شما نگفتن فریز کنید؟به من نگفتن .اما یه دکتری به شوهرم گفته بود باید فریز کنه البته گفته بی ...

فکر کنم منظور شما خودتون بودید که باید فریز کنید یا نه، دکترایی که من پیششون رفتم زیاد موافق فریز نبودن،چون cin1 بودم،ولی اگه ۲ و ۳ بودم حتما فریز میکردن،حتی یکیشون گفت فریز کردن دهانه رحم هیچ فایده ای نداره چون ممکنه دوباره ضایعات برگرده،مهم از بین بردن ویروس تو بدنه که اونم فقط با بالا بردن سیستم ایمنی ممکنه

فکر کنم منظور شما خودتون بودید که باید فریز کنید یا نه، دکترایی که من پیششون رفتم زیاد موافق فریز نب ...

سلام از من کلپو نگرفتن پاپ اسمیر کردن توی پاپ فقط التهاب نشون داد ولی کلپو نگرفت میخوام ایندفعه بگم کلپوسکوپی بکنند

سلام دوستان من هم به علت خونریزی بعد از نزدیکی به دکتر مراجعه کردم دکتر پاپ اسمیر انجام داد که التهاب رو نشان میداد کولپوسکپپی کردم تو مطب دکتر صفار زاده توسط خانم دکتر وحیدی متاسفانه بدون نمونه برداری تشخیص اشتباه داد و گفت چیزی نبست

اما من بعد دو ماه که دیدم خونریزی دارم نگران شدم دوباره پاپ اسمیر دادم بیمارستان مصطفی خمینی  و پاپ رو بردم آزمایشگاه آنجا که دکتر قینی تشخیص Ascus دادن و دوباره کولپوسکپپی انجام دادم پیش دکتر پرند حاصل که دستگاه پیشرفته ایی داشتن و کارتون عالی بود و خیلی با حوصله هستن که جواب آون شد cin1