2789
عنوان

Cin1

| مشاهده متن کامل بحث + 79897 بازدید | 136 پست

گفت هم مبتونی فریز کنی و هم صبر کنی گفت hpvباعث شده اما نه من و نه همسرم مشکلی نداشتیم و به خانواده پایبند بودیم نمیدونم از کجا آمده من خیلی میترسم بعد رفتم پیش دکتر یارندی ایشان هم اکولوژیکی هستن ایشان یه کپسول دادن  به نام پاورفیت که از قارچ شی تاکه تهیه شده و برای درمان hpv هستش و قرص لا کتواژ که درون واژن استفاده میشه

گفت هم مبتونی فریز کنی و هم صبر کنی گفت hpvباعث شده اما نه من و نه همسرم مشکلی نداشتیم و به خانواده ...

من یه کپسول بهم داد سه تا خودم خوردم سه تا همسرم و لاکتواژ و فیتوواژکس هم هر شش ماه بهم میده با یه قرص برای ایمنی استفاده میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد رفتم پیش دکتر سهیلا امینی مقدم بهم کلی مولتی ویتامین داد و برای تقویت سیستم امینی 

به من بدو فولیک زینک و ویتامین دی داد؟داروهای شما چیه؟من دارپهارپ مدام میخورم فقط قرص ایمنی سی تایی و کرم های واژینال شش ماه یکبار بهم میده برای استفاده.کپسول هم یکبار داد فقط.

شما چند وقته می دانید دکترتون کیه به من اصلا پماد واژینال نهادن چه پماد ی مصرف میکنید

به من کپسول واژینال فیتوواژکس و لاکتواژ داد و قرص اکی ورب خوراکی برای سیستم ایمنی بدن یه قرص سی تاییه هر شش ماه که میرم برای چکاب میده،دیگم چکابش پاپ اسمیره.کلپوسکوپی نمیکنه. 

یه دکتر دیگه هم یدوفولیک یک روز درمیون،زینک پلاس هفته ای دو تا،و ویتامین دی ماهی یکی.شما چی چه قرصایی داده؟

من تازه دو ماهه فهمیدم دارم میخورم داروها رو من شربتimmunace و سلنیوم و مولتی ویتامین آرو ویتال رو م ...

چند ساله عروسی کردین؟بچه دارین؟من دوساله عروسی کردم سال اول متوجه شدم این ویروس دارم اول سی ای آن دو و سه بود دو ماه بعد شد یک .دارو بخوری غیرفعال میشه ولی همیشه توی خون آدمه.شوهرتون چه آزمایشی دادن که متوجه شدن دارن؟

اشتباه گفتم پماد منظورم کپسول بود؟کپسولی که از قارچ بود همون شش تاییه که سه تا مرد میخوره سه تا زن؟ احتمالا بعد دو ماه کاملا محو میشه داروهات مصرف کن غیرفعال میشه.چه نوع هاییش دارید؟زگیل هم زدین؟من زگیل نزدماصلا نگران نباش .اگه بچه دارید که هیچ اگه ندارید تا غیرفعال شد میتونی اقدام کنی

میشه آسم آون کپسول شش تایی رو بگید من ده ساله ازدواج کردم دو تا بچه دارم 

اسم اون  یادم نیست ،داده بود که عفونت من و شوهرم رفع بشه یک طرفش زرشکی یکم طرف کرمی ،چند ساله ازدواج کردین؟