2777
2789
ممنووووونم عزيزم 🌸🌸 ان شاءالله واسه منم جواب بده فقط دوتا سوال اول اينكه ميگن مصرف زياد زع ...

منم میخواستم بگم زعفران طبعش گرم و خشکه، هر شب خوردنش پوستو خشک ودمای بدنو بالا میبره :||

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
چجوری استفاده کردی؟

بستم به نخ سبر و بصورت شیاف از واژن استفاده کردم 

از شب تا صبح موند واقعا عالی بود خدا خیرش بده اون خانومو

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر من درد پری هام فاجعه بود میمردم و زنده میشدم طوری ک قرص هم ارومم نمیکرد  چند روز پیش ی ...

عزیزم عفونت برای زنها پیش میاد که برای رفعش سیرو با نخ میذارن تو رحم، برای مجردا قابل استفاده نیست :|||

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
من چایی ندوس 

زعفران غلیظ دم کن بخور داخلش چای پریز

منم چای در حد خیلی کم میریم

که رنگش خوشرنگ تر بشه

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
بستم به نخ سبر و بصورت شیاف از واژن استفاده کردم  از شب تا صبح موند واقعا عالی بود خدا خیرش بد ...

بدردم نمیخوره😂

این برای خانم های متاهل ِ

7 شهریور 97 خاص ترین روز زندگیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد 
منم میخواستم بگم زعفران طبعش گرم و خشکه، هر شب خوردنش پوستو خشک ودمای بدنو بالا میبره :||

اگه گرم و خشك باشه كه كلا منو بهم ميريزه

طبع خودمم گرمه واسه همين به شدددت به خوردن سردي جات علاقه دارم كه تو پري دردام شديد ميشه🙁

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
عزیزم عفونت برای زنها پیش میاد که برای رفعش سیرو با نخ میذارن تو رحم، برای مجردا قابل استفاده نیست : ...

من مجرد نیستم ..

استارتر مجرده؟

عههههه من فک کردم متاهله..

استارتر معذرت

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

عزیزم ماساژ بده شکمتو پونه نبات داغ هم عالیه

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

عرق نعنا

حوله داغ

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
اگه گرم و خشك باشه كه كلا منو بهم ميريزه طبع خودمم گرمه واسه همين به شدددت به خوردن سردي جات علاقه ...

تخم شویدو چند روز قبل پریودی با عسل و زعفران (کم) دم کنی دردو کم و پریودی رو روون میکنه.

من این بار دو سه روز اول پ خوردم خونریزیم بیشتر شد ولی پریودیم زودتر تموم شد.

درد پریودی هم به خاطر سردی رحم و کم خونی هست

این ها رو درمان میکنه

کلا مشکلات پریودی من رو حل کرد

مثلا پریوده تا ده روز طول میکشید الان اصلا اینطور نیست و...

تو این شش ماهی که میخورم فعلا خدا رو شکر مشکلی نبوده 

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
تخم شویدو چند روز قبل پریودی با عسل و زعفران (کم) دم کنی دردو کم و پریودی رو روون میکنه. من این بار ...

ممنووونم مهربون حتما امتحان ميكنم🌸🌸🌸🌸😘

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜