2777
2789
درد پریودی هم به خاطر سردی رحم و کم خونی هست این ها رو درمان میکنه کلا مشکلات پریودی من رو حل کرد ...

عزیزم فک کنم طبعت سرد و تره

برای طبعای گرم و خشک خوب نیست پوستو خشک میکنه و خارش میاره. درد پریود دلایل مختلفی داره فقط به خاطر سردی نیست. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنووونم مهربون حتما امتحان ميكنم🌸🌸🌸🌸😘

قربونت 😚 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
ممنووووونم عزيزم 🌸🌸 ان شاءالله واسه منم جواب بده فقط دوتا سوال اول اينكه ميگن مصرف زياد زع ...

نه عزیزم برای من مشکلی نداشت در هفته سه بار بخور اگر نگرانی یا از ده روز مانده به پریودیت بخور

اول زعفران رو دم کن

بعد چند پر مثلا اندازه نوک قاشق چای بریز تو قوری زعفران رو هم بریز یک لیوان اب سماور بریز

بزار با هم دم بیان

بعد بخور

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
عزیزم فک کنم طبعت سرد و تره برای طبعای گرم و خشک خوب نیست پوستو خشک میکنه و خارش میاره. درد پریود د ...

والا من طبعم گرم و خشک

پوستمم خشکه

درد پریودی از کم خونیه عزیزم

مگر اینکه مشکل اساسی باشه

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

وای من نمیفهمم اخه چرا همه تو پریودی درد دارن.یا مثلا میگن درد شروع زایمان یا سزارین شبیه درد پریوده.اخه من فقط ۲ ساعت اول پریودم دل درد و کمر درد میشم و یکم سردرد دیگه کامل خوبم و دردی ندارم.فقط خونریزیم خیلی زیاده یعنی من عادی نیستم ؟

والا من طبعم گرم و خشک پوستمم خشکه درد پریودی از کم خونیه عزیزم مگر اینکه مشکل اساسی باشه

دکتر نرفتی؟

من دردم با ورزش خوب میشه، و تخم شوید. زعفران بیشتر از چند روز بخورم داغ میکنم مغزم سوت میکشه. 

کم خونی رو به نظرت چیکار میشه کرد؟

وای من نمیفهمم اخه چرا همه تو پریودی درد دارن.یا مثلا میگن درد شروع زایمان یا سزارین شبیه درد پریوده ...

چند سالته؟ تو نوجوونی پریودی معمولا بی درده

۲۶

تو خوشبختی، حالش رو ببر 😉

نه عزیزم برای من مشکلی نداشت در هفته سه بار بخور اگر نگرانی یا از ده روز مانده به پریودیت بخور اول ...

خيلييييييي ممنوووونمممم عزيزم

لطف كردي🌺🌺🌺🌺

حتما استفاده ميكنم

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
دکتر نرفتی؟ من دردم با ورزش خوب میشه، و تخم شوید. زعفران بیشتر از چند روز بخورم داغ میکنم مغزم سوت ...

والا کم خونیم با همین زعفران حل شد

ازمایش دادم کم خون نیستم

در حالی که قبلا کم خونی داشتم و ام سی وی خون م پایین بود الان نرمال شده

تو خوشبختی، حالش رو ببر 😉

.اخه بعضی کامنت هارو که میخونم میبینم همه میگن درد دارن جالبه که درد پریود رو با در سزارین یکی میکنن.یا مثلا از چند روز قبل دارو و دم نوش و...میخورن که درد نداشته باشن اخه واسم تعجبه من چرا ندارم.گفتم شاید مشکل دارم. ولی خونریزیم واقعا عصبیم میکنه چون خیلی زیاده 

منم دردم زیادددد باشه فقط ریلایف روم اثر میکنه و در اکثر مواقع بیمارستان زیر سرم

ولی معمولی باشم ژلوفن و اینا

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4