2777
2789
استارتر حتما الان پریوده وکسی که پریوده روزه نمیگیره 

بله توضیح دادم که نظر قبلی من درد پریودیم از چند روز قبل شروع میشه

خب من دردهام قبل پریودیم شروع میشه و بعد از اینکه روز اول پریودی رو گذروندم دردم کم و کمتر میشه واسه همین گفتم😊

من از یک هفته قبل درد دارم واسه همین فکر کردم ایشون هم اینجوری هستن

7 شهریور 97 خاص ترین روز زندگیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنين جواب ميده؟ من روز اول زمينو گااز ميزنم از درد مسكن قوي ميخورم فقط يكم دردم قابل تحمل شه

روی من که تاثیر داشته در حدی که اصلا دردی ندارم

قبلا باید حتما مسکن میخوردم 

فقط تو ایام پریودیت زعفران نخورید خون ریزی رو بیشتر میکنه

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
دوران پریود مگه روزه میگیرن؟ 😐

خب من دردهام قبل پریودیم شروع میشه و بعد از اینکه روز اول پریودی رو گذروندم دردم کم و کمتر میشه واسه همین گفتم😊

من از یک هفته قبل درد دارم واسه همین فکر کردم ایشون هم اینجوری هستن

منم یه هفته دیگه تا پریودم مونده ولی چند روزه درد دارم😢

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
عزیزم  هر شب قبل خواب چای زعفران غلیظ بخور البته تو ایامی که پریود نیستی بعد یه مدت مثلا یکی ...

من چایی ندوس 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

استارتر من درد پری هام فاجعه بود میمردم و زنده میشدم طوری ک قرص هم ارومم نمیکرد 

چند روز پیش یکی تو سایت گفت سیر عفونت و بر طرف میکنه و خیلی خوبه 

منم گفتم ضرر نداره بذار امتحان کنم شاید ب دردم خورد جون پریم هم نزدیک بود..

هلاصه سیر و استفاده کردم و فرداش پریود شدم البته سه روز جلو انداختم ولی اصلا درد ندارم من تا سه روز میمردم از درد ولی دیگ از درد خبری نبود..

حتما شماهن امتحان کن شاید ب درد خورد

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
روی من که تاثیر داشته در حدی که اصلا دردی ندارم قبلا باید حتما مسکن میخوردم  فقط تو ایام پریو ...

ممنووووونم عزيزم 🌸🌸

ان شاءالله واسه منم جواب بده

فقط دوتا سوال

اول اينكه ميگن مصرف زياد زعفرون پوستو زرد ميكنه واسه شما اينطوري بود؟

دوم اينكه منظورت دمنوش خاليه زعفرونه ؟اخه متوجه نشدم يعني چي با چايي

مرسي💝

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
استارتر من درد پری هام فاجعه بود میمردم و زنده میشدم طوری ک قرص هم ارومم نمیکرد  چند روز پیش ی ...

چجوری استفاده کردی؟