مامان_سارا_نیما مدیر استارتر عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 548 عنوان فیلم وحشی 68 بازدید | 12 پست بچهها قسمت ۱۱ رو دیدین؟ اون سکانس آخر واقعاً شوکهکننده بود یا فقط من اینجوری شدم؟اون دیالوگ آخرش به نظرتون اعتراف بود یا بازی روانی؟ دیروز | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راز66نهال عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 3699 کجاشو میگی؟؟ دقت نکردم به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
مامان_سارا_نیما مدیر استارتر عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 548 کجاشو میگی؟؟ دقت نکردم آخرش که داود اعتراف میکنه و رها زل میزنه تو چشاش و میگه خوشحالم چنین تصمیمی گرفتی!نمیدونم دلیل کار های رها چیهدوسش داره یا نه
مامان_سارا_نیما مدیر استارتر عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 548 همه قسمتاش اومده؟ نه فصل دوم تازه قسمت ۱۱ اومده دوشنبه ها ساعت ۲۰
مامان_سارا_نیما مدیر استارتر عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 548 بچه ها نگذاشتن بفهمم چی کفت ؟؟ اون قسمت اعتراف... واسه خودم عجیبه داود عاشقه یا نه....ولی حالم به هم خورد
راز66نهال عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 3699 داوود هم خله این رها نابودت کرده دست بردار دیگه یه جوری هم سریال رو نشون میدن ادم حس میکنه کل تهران ادمای خسرو هستن من فک میکنم نیک همون خسروعه به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
رزسفیدوآبی عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 3101 اون قسمت اعتراف... واسه خودم عجیبه داود عاشقه یا نه....ولی حالم به هم خورد متوجه نشدم باید نگاه کنم فقط گفت بریم مغازه میزنم بچه دار بشیم
مامان_سارا_نیما مدیر استارتر عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 548 داوود هم خله این رها نابودت کرده دست بردار دیگه یه جوری هم سریال رو نشون میدن ادم حس میکنه کل تهران ... نمیدونم داوود عاشق چی رها شده رها اصلا دوسش نداره اون دختره که مادر داوود پیدا کرده بود اسمش چی بود چرا اونو نگرفت
مامان_سارا_نیما مدیر استارتر عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 548 متوجه نشدم باید نگاه کنم فقط گفت بریم مغازه میزنم بچه دار بشیم اصلا میدونی چیه !؟ این دوتا تفاهم ندارن اصلأ چرا داود انقد اصرار داره
رزسفیدوآبی عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 3101 اصلا میدونی چیه !؟ این دوتا تفاهم ندارن اصلأ چرا داود انقد اصرار داره همین رها بدبختش کرد بیچاره اس کرد اره تون دختره افغانی بود ولی چقدر داوود رو دوست داشتدقیقا داشت حقیقت رو نشون میداد
مامان_سارا_نیما مدیر استارتر عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 548 همین رها بدبختش کرد بیچاره اس کرد اره تون دختره افغانی بود ولی چقدر داوود رو دوست داشتدقیقا داشت حقی ... وایی آره داوود حداقل دو برابر دختره سن داشت 💔گاهی وقتها به خاطر پول میبینی یه دختر بچه رو میدن به یکی هم سن باباش