2777
2789
عنوان

دانشگاه ازاد

114 بازدید | 13 پست

تهران تعطیل شد بچه ها؟

امکانش هست اصفهانم تعطیل شه بنظرتون؟🥲

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

خدانکنه

بیخودی ته دل آدمو خالی میکنن💔

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تهرانو هنوز تعطیل نکرده آزاد

اره بلاگره گذاشته بود اشتباه متوجه شدم🙏بنظرت میشه یا ن؟

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

دانشگاه تعطیل بشه ته دلت خالی میشه؟

آره چون میخوام کسی رو ببینم که فقط اونجا میتونم ببینمش

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

تعطیل کنید دیگه اه

کاش تعطیل شه😭۲۰ واحد برداشتم میخوام ۲۴ واحدش کنم میترسم

نمدونم واقعا ولی حسم میگه این هفته چن روزش بازه بعدش مجازی میشه . خودت میدونی دیگه بستگی به بعضضضضی ...

اره خاک تو سرشون😭