2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم صفحه اخرومیخوندم انگار یه عده حمله کرده بودن به تاپیکت داشتن سر عکست بحث میکردن فکر کنم همونا گزارش زدن

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

به خاطر اینکه نی نی یار تو سقط فروشی اش کیسه ای ۱۳۵۰ می فروشه، نمی خواد قیمتش بشکنه.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂جررر

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)
یک نفراون یه حرفی زد اونم چندساعت پیش خوب همونو یک نفرو تعلیق میکردین چرا تاپیک تعطیل کردین عزیزم هی ...

ی آنتن اومد صدا زد وگرنه اون خانوم رفته بود بعضی ها موندم چرا انقد نفهمن آخه بتوچه

ی عده نینی سارن صدا زدم وگرنه اون خانومه رفته بود کلا ی حرف زده بود و رفته بود

اره حالا بی انصافیه ترکید تازه داشتیم گرم صحبت میشدیم😅

@niniyar عزیزم تاپیک قفل کردن صورت مسعله رو پاک نمیکنه راجب گرونی نبود

یک نفراون یه حرفی زد اونم چندساعت پیش خوب همونو یک نفرو تعلیق میکردین چرا تاپیک تعطیل کردین عزیزم هی ...

تاپیک راجع به گرونی ممنوعه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت