یاسمهتاب مدیر استارتر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 681 عنوان درد سردل 37 بازدید | 6 پست رفلاکس دارم خوب بودمالان دوروزه درد میکنه یعنی درد میگیره دوباره خوب میشهداروی معده هم میخورم دیروز | 10:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
takpar78 عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 529 غذاهای سنگین نخور. اب بین غذا ممنوع. ترشیجات ممنوع . داروهاتو باید تا چند ماه بخوری استرس نداشته باش خوب میشه در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست♥️✨
یاسمهتاب مدیر استارتر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 681 غذاهای سنگین نخور. اب بین غذا ممنوع. ترشیجات ممنوع . داروهاتو باید تا چند ماه بخوری استرس نداشته باش ... متاسفانه خوب بودم اول این هفته رفتم بیرون استرس داشتم رفت و برگشت دچار ماشین گرفتگی شدم بالا اوردم کلی از اونموقع تا الان اذیتم
takpar78 عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 529 چای کمرنگ پررنگ نخور غذا رو که خوردی زود نخواب تند تند نخور با ارامش بخور در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست♥️✨
takpar78 عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 529 متاسفانه خوب بودم اول این هفته رفتم بیرون استرس داشتم رفت و برگشت دچار ماشین گرفتگی شدم بالا اوردم ک ... منم مشکل معده دارم چندین ساله چند روز پیشم حالت تهوع داشتم قرص میخورم یه مدت خوب میشه باز برمیگرده در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست♥️✨
یاسمهتاب مدیر استارتر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 681 منم مشکل معده دارم چندین ساله چند روز پیشم حالت تهوع داشتم قرص میخورم یه مدت خوب میشه باز برمیگرده اره انگاری کلا از بین نمیره لعنتی همش برمیگرده
takpar78 عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 529 اره انگاری کلا از بین نمیره لعنتی همش برمیگرده اره سخته هر چی میخوری ضرر داره ولی خب باز با دارو یکم ادم بهتر میشه در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست♥️✨