2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه پریودات منظمه امکانش نیس ولی اگه نامنظمی احتمال کمی میتونه وجود داشته باشه

اره تقریبا منظم عزیزم

تا اخر این هفته تایم پریودم دو روز پیش رابطه داشتم اومدم قرص اورژاتسی بخورم چهارتا ال دی خوردم دوز بعدیشو دیگه نخورد الانم درد پریود دارم ولی نمیشم تایمشم همین روزاست از استرس دارم نیمیرم بجه نمیخوام

اره تقریبا منظم عزیزم تا اخر این هفته تایم پریودم دو روز پیش رابطه داشتم اومدم قرص اورژاتسی بخورم چه ...

ال دی خوردی شاید پریودت قاطی بشه دیرترم بشی

لازم نبود بخوری تو سیکلای منظم این روزای نزدیک به پریود امن در نظر گرفته میشه

ال دی خوردی شاید پریودت قاطی بشه دیرترم بشی لازم نبود بخوری تو سیکلای منظم این روزای نزدیک به پریود ...

احتمال داره بخاطر ناقص خوردن ال دی تخمک گذاری انجام بشه؟ الان پشیمونم میگم چرا خوردم اصن 😢

احتمال داره بخاطر ناقص خوردن ال دی تخمک گذاری انجام بشه؟ الان پشیمونم میگم چرا خوردم اصن 😢

نه بابا ال دی ربطی به تخمک گذاری نداره توی شمام که گفتی سیکلت تقریبا منظمه از تخمک گذاریت گذشته دیگه تو کسایی که سیکل خیلی نامنظمی دارن اونم تو کمتر افراد پیش میاد نزدیک پریود هم تخمک گذاری داشته باشن اونم نادره این چیزا نگران نباش