2777
2789
تویه ساختمونیم عزیزم شوهرم ماموریته لطف کرده منودعوت نموده طبقه پایینه 😄 زیادمیریم خونه همدیگه وفتی ...

اهااا چ خوب آره برو خوش بگذره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من که بایدددد برنج بپزم

یه شب حالم خوش نبود تخم مرغ نیمرو کردم روش شوید و کنجد زدم کنارش گوجه سرخ کردم اینقدر شوهرم غرغر کرد زهر مارم کرد ولی واقعا چسبید

ازون شب همش دارم برنج میذارم خورش فریز کردم

به خاطر ما نه ،،به خاطر بچه های معصوم 🥀برگرد! اللهم عجل لولیک الفرج به حق علی اصغر به حق رقیه💔

با خدا قهرم بعد کلی انتظار بم بچه داد ولی خودش ازم گرفتش فردا میرم برا سقط من ب زور ازش نخواستم اخه ...

مطمئن باشه ی حکمتی داره

خدایی نکرده ممکنه میموند و مریض ب دنیا میومد

من حکمت ی کاریو بعد ۲۰ سال فهمیدم

ب دادش شکر کن و ب ندادش هم شکر کن

حس میکنم خیلی خوشمزه است باید برم تو کارش 😁

ما زیاد میپزیم

فکر کنم برای اصفهان باشه

ولی تعجب کردم برای سحری بخورن

ما توی مریضی مخصوصا سرماخوردگی و گلو درد میپزیم خیلی خوبه

برای همین وقتی اسم شوربا میشنوم یاد مریضی میفتم😬😬

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
مطمئن باشه ی حکمتی دارهخدایی نکرده ممکنه میموند و مریض ب دنیا میومدمن حکمت ی کاریو بعد ۲۰ سال فهمیدم ...

چی بگم والا منم ی بچه سالم صالح مثل بقیه میخواستم دلم خونه از متلک بقیع دلم خونه مادرشوهرم اومد نشست خونم بم گفت نازا

کاش سر سقط فردا خودمم بمیرم راحت شم بخدا ک خستم

یادش بخیر پدرم خدا بیامرز شوربا دوست داشت دندون نداشت من احمق اون موقع ها خیلی بد رفتار می کردم یادش افتادم خدا منو ببخشه هر چند کارماش رو با این شوهر پس گرفت،،قدر پدر مادراتون رو بدونید

به خاطر ما نه ،،به خاطر بچه های معصوم 🥀برگرد! اللهم عجل لولیک الفرج به حق علی اصغر به حق رقیه💔