2777
2789
عزیزم ایشالا به حق این ماه دامنت سبز بشه خیلی زود حکمتی بوده 🤲🏻💚

مرسی عزیز دلم ان شاءالله اگه میده سالم بده و سالم برام نکهش داره

نمیدونی چطور دشمن شاد کن شدیم خجالت میکشیم از اینکه بقیه بفهمن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم خیلی خوشمزه است باید برم تو کارش 😁

سبزی سوپ با یه پیاز و خرده برنج بزار به جوش بیاد زردچوبه نمک فلفل هم بزن یه کم روغن هم بریز بعد گوشت چرخ شده با پباز ورز بده قلقلی کن از گردو کوچیک تر باشه و بریز داخلش بعد اخرهای پخت رب و آب لیمو اضافه کن بزار تا خوب جاربیافته لعاب دار بشه بعد خالی یا با نون بخورید

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چی بگم والا منم ی بچه سالم صالح مثل بقیه میخواستم دلم خونه از متلک بقیع دلم خونه مادرشوهرم اومد نشست ...

الهی بعد این یه چند قلو سالم و صالح خدا بهت میده

ناشکری نکن

انشالله جونت سلامت باشه

حرف باد هواست

ما زیاد میپزیمفکر کنم برای اصفهان باشهولی تعجب کردم برای سحری بخورنما توی مریضی مخصوصا سرماخوردگی و ...

اره برا اصفهان هست

با خدا قهرم بعد کلی انتظار بم بچه داد ولی خودش ازم گرفتش فردا میرم برا سقط من ب زور ازش نخواستم اخه ...

عزیزم میدونم حالت خیلی بده،شرایطتت خیلی سخته،قبل دخترم دوبار جنینمو از دست دادم،اگه میشد بغلت میکردم یه دل سیر گریه کنی،چه شبهای قبل سقط خدا خدا کردم بچم بمونه ولی نموند🥲ولی خدا جبران میکنه عزیزدلم خداروشکر بهم یه دختر داد دومی هم باردارم،دلتو صاف کن و توکل کن به خدا

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجانم دلم به بودنت گرمه💚

تویه ساختمونیم عزیزم شوهرم ماموریته لطف کرده منودعوت نموده طبقه پایینه 😄 زیادمیریم خونه همدیگه وفتی ...

آفرین همه اختلافا تقضیر همین شوهراس 🤪

اسم خانوما بد دررفته

به خاطر ما نه ،،به خاطر بچه های معصوم 🥀برگرد! اللهم عجل لولیک الفرج به حق علی اصغر به حق رقیه💔

سبزی سوپ با یه پیاز و خرده برنج بزار به جوش بیاد زردچوبه نمک فلفل هم بزن یه کم روغن هم بریز بعد گوشت ...

ما توی گوشت چرخ کرده اش هم سبزی،و خورده برنج میزنیم

یه مقدار خیلی کم البته

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ما توی گوشت چرخ کرده اش هم سبزی،و خورده برنج میزنیم یه مقدار خیلی کم البته

اره ما هم گاهی اضافه میکنیم خوشمزه میشه