2777
2789
میخوای کورتاژ کنی؟ منم چند سال پیش کردم خیلی ناراحت بودم زمین و زمان رو مقصر میدونستم که بچم ایست قل ...

نمیدونم والا من هیج علائمی ندارم ک شک کنم ب ایست قلبی ک با سنو فهمیدم کلی زعفرون خوردم دریغ از یک قطره خون دکتر قرص نوشت ولی بیمارستان گفت با این تعداد فکر نکنم سقط بشه فردا بیا بستری شو

مرسی عزیز دلم مگر اینکه خدا ب دل شما نگاه کنه اسمم سمیه هست راضی بودی دعام کن

ان شاءالله زیر سایه علی فرزندتان عاقبت بخیر سلامت باشن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم والا من هیج علائمی ندارم ک شک کنم ب ایست قلبی ک با سنو فهمیدم کلی زعفرون خوردم دریغ از یک قط ...

دقیقا مثل من .واسه من ۳ هفته تو شکمم ایست قلبی کرده بود متوجه نشدم. بعد سه هفته یه لک خیلی خیلی کوچیک دیدم رفتم سونو که گفت اینجور...

ببخشید گلم ک یادت انداختم ان شاءالله زایمان خوبی داشته باشی و ب سلامت بغلش کنی گلم اسمم سمیه است خوا ...

آزمایشی ندادیم بابت سقط،حتی من خیلی عصبی بودم و فشار خانواده همسرم از یه طرف،دل شکسته خودم از یه طرف،سوالای بقیه از طرف دیگه واقعا روانموبهم ریخته بود،طوریکه همسرم گفت دیگه حق نداری دکتر بری پیگیر بچه بشی،به همه هم گفت ما تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم کسی درمورد بچه با همسرم حرف بزنه قطع رابطه میکنم باهاش،۶ماه بعد باردار شدم جوری خدا بهم دخترمو بخشید که اصن باورم نمیشد نه دارویی نه دکتری نه استرسی،وقتی فهمیدم باردارم که قلب بچه میزد

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجانم دلم به بودنت گرمه💚

آزمایشی ندادیم بابت سقط،حتی من خیلی عصبی بودم و فشار خانواده همسرم از یه طرف،دل شکسته خودم از یه طرف ...

وای دقیقا مثل حال من دلمون شکسته حرف بقیه فشار خانواده

مرسی از جوابت ان شاءالله خدا حال خوبتو بیشتر کنه

وای دقیقا مثل حال من دلمون شکسته حرف بقیه فشار خانواده مرسی از جوابت ان شاءالله خدا حال خوبتو بیشتر ...

مرسی عزیزم،ان شالله خدا یه بچه سالم و صالح بهت بده،انقدر یهویی کههر وقت بهش فکرکنی لبخند روی لبات بیاد،دعا میکنم روزهای سختت زودتر تموم بشه و روزهای خوش زودتر برسه❤️خدا بیشتر از اونیکه فکرشو کنیم مهربونه،من که گریه میکردم همسرم میگفت شاید قرار بود این بچه نا اهل باشه،شاید قرار بود مشکلی داشته باشه،خدا اینو ازمون داره میگیره که یکی از بنده های خوبشو بهمون ببخشه،سمیه جان هیچ کار خدا بی حکمت نیست حتما که یه بچه سالم و صالح برای شما در نظر گرفته خدا با صابرینه❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم،ان شالله خدا یه بچه سالم و صالح بهت بده،انقدر یهویی کههر وقت بهش فکرکنی لبخند روی لبات بی ...

چقدر حرفت دلمو اروم کرد

با اینکه نمیشناسمت ولی مهرت ب دلم افتاد

جای خواهر نداشتم دوست دارم 💚🩵

مرسی مهربونم ان شاءالله تا قیامت شما عزیزانت در سلامت کامل ب سر ببرید😘🤩

چقدر حرفت دلمو اروم کرد با اینکه نمیشناسمت ولی مهرت ب دلم افتاد جای خواهر نداشتم دوست دارم 💚🩵مرسی ...

عزیزم🫂منم خواهر ندارم شما مثل خواهر نداشتم عزیزی،دعا میکنم سال دیگه بچه ات بغلت باشه،و همیشه دنیا بر وفق مرادت باشه😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا سر هیچکس نیاره گلم شما بعدش ازمایش دادید کعلت بفهمید چند وقت بعدش باردار شدید

اگه کورتاژ کنن

معذرت میخوام اینو میگم محتویات جنین و جفت رو نگه میدارن و میبرن آزمایش که ببینن علت چیه البته من چون بیمه داشتم رفتم بیمارستان خصوصی نمیدونم دولتی اینو انجام میدن یا نه منظورم آزمایش روی جنین و جفته که از رحم درمیارن

ولی در آخر به جوابی نرسیدم و گفتن ۸۰ درصد سقط ها ناشناخته هست ..

ولی خودم وقتی به تقویم نگاه کردم به سه هفته قبلش که برگشتم دیدم با شوهرم سر یه موضوعی که حق کاملا با من بود بحث کردم و درواقع حرص خوردم و چون قلب جنین حساسه و خیلی کوچیکه به نظرم با حتی یه ذره حرص و جوش واکنش نشون میده البته من خودم این دلیل رو براش آوردم و آروم شدم ولی شما دیگه پیگیر نشو و تقویم ورق نزن مثل من که خودت اذیت میشی

تقریبا ۹ یا ۱۰ ماه بعد اقدام کردم و باردار شدم تو ماه اول .

اگه کورتاژ کنن معذرت میخوام اینو میگم محتویات جنین و جفت رو نگه میدارن و میبرن آزمایش که ببینن علت ...

اها ن ما شهرستانیم بیمارستان هم دولتی فکر نکنم انجام بدن

والا منم هرچی برگشتم ب چند روز پیش دلیلی پیدا نکردم