2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ خودتون درخواست بدید برمیگرده کاربری گمونم چون از من برگشت ولی خودشون تعلیق مشکی کنند دیگه نمیشه ا ...

چطوری میشه درخواست تعلیقی داد ؟

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد🕊️ این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید ، نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد #سیف

نه نارنجی تازه مثالم این بود یکی درباره نماززده بود .. یعنی کلی بگم اتفاقا طرف مذهبیت گرفته بودم ولی ...

حالا خوبه دائم نشدی امیدی به برگشتت بوده

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیروبرای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

چطوری میشه درخواست تعلیقی داد ؟

تاپیک بزنید بگید میخام تعلیق شم نی نی یار تگ کنید قفل کنید تایپک

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

اسی طرفدار زیاد داری بعضیا مدیتیشن تو رو تو امضاهاشون استفاده میکنن😂

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی💔🖤

حالا خوبه دائم نشدی امیدی به برگشتت بوده

اره اتفاقا همین کاربریم بود 21 روز تعلیق شدم بعد رفتم گفتم توروخدا بازم کنید 🤣 بعد یه هفته شب اول رمضان عفو خوردم بازکردند

نه نارنجی تازه مثالم این بود یکی درباره نماززده بود .. یعنی کلی بگم اتفاقا طرف مذهبیت گرفته بودم ولی ...

منم تاپیک های یه بنده خدایی رو گزارش زدم گفت شناسایی شده در جا تعلیق شدم اونم مشکی

درخواست ممنوع🙏
اره اتفاقا همین کاربریم بود 21 روز تعلیق شدم بعد رفتم گفتم توروخدا بازم کنید 🤣 بعد یه هفته شب اول ر ...

پس حبس کشیده ای😄

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیروبرای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم