2777
2789
عنوان

تعلیق مشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 88 پست
تعلیق مشکی شدی؟

نه نارنجی تازه مثالم این بود یکی درباره نماززده بود .. یعنی کلی بگم اتفاقا طرف مذهبیت گرفته بودم ولی حرفم کلی بود مثالم این

توجه توجه توجه، این کاربری از تاریخ 405/4/15 به من تعلق گرفت از توجه شما متشکرم.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگ خودتون درخواست بدید برمیگرده کاربری گمونم چون از من برگشت ولی خودشون تعلیق مشکی کنند دیگه نمیشه ا ...

چطوری میشه درخواست تعلیقی داد ؟

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد🕊️ این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید ، نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد #سیف

همون انتهای صفحه داخل ارتباط باما در قسمت پشتیبانی مشکلتونو بگید

گفتم اما بی فایده بود

((کاربر مادر زن هستم که به درخاست وخاهش دوستان گل نی نی سایتیم برگشتم به سایت 💋🌹))امضامم غلط املایی داره اونم میدونم😉

چطوری میشه درخواست تعلیقی داد ؟

تاپیک بزنید بگید میخام تعلیق شم نی نی یار تگ کنید قفل کنید تایپک

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

حالا خوبه دائم نشدی امیدی به برگشتت بوده

اره اتفاقا همین کاربریم بود 21 روز تعلیق شدم بعد رفتم گفتم توروخدا بازم کنید 🤣 بعد یه هفته شب اول رمضان عفو خوردم بازکردند

توجه توجه توجه، این کاربری از تاریخ 405/4/15 به من تعلق گرفت از توجه شما متشکرم.

نه نارنجی تازه مثالم این بود یکی درباره نماززده بود .. یعنی کلی بگم اتفاقا طرف مذهبیت گرفته بودم ولی ...

منم تاپیک های یه بنده خدایی رو گزارش زدم گفت شناسایی شده در جا تعلیق شدم اونم مشکی

درخواست ممنوع🙏