2777
2789
یه عده خاص بهت تهمت زدن خود نی نی یاراهم میدونن اماعلت تعلیقیم میگمتداشتن درباره رهبر حرف میزدن وتوه ...

خب بحث سیاسی بوده بیخیال کاربریتون بشید

اینجا فرق نمیکنه حتی کسی که تاپیک سیاسی بزنه هر کی هم تو اون تاپیک شرکت کنه و پست سیاسی بزاره تعلیق میشه

من خودم بارها دارم اعلام میکنم ولی بازم متاسفانه گوش نمیدن

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

کاربری شما رو هم بستن🤦🏼

کاربری مادرزن مال من بود بله بستنش چون تاپیک صلوات زدم براسلامتی رهبر دو ساعت بعدش تعلیق مشکی دوتا کاربریم همینطوری بسته شدن یکیشم بخاطراینکه داشتن به رهبرتوهین میکردن من از آقادفاع کردم منوتعلیق مشکی کردن😐اونایی که توهین کردن هنوزفعالن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربری مادرزن مال من بود بله بستنش چون تاپیک صلوات زدم براسلامتی رهبر دو ساعت بعدش تعلیق مشکی دوتا ...

تنها چیزی که این سایت نداره عدالت و تابع جمهوری اسلامی بودنه😂

درخواست ممنوع🙏
خب بحث سیاسی بوده بیخیال کاربریتون بشیداینجا فرق نمیکنه حتی کسی که تاپیک سیاسی بزنه هر کی هم تو اون ...

دارم میگم داشتن به رهبر توهین میکردن من که از اقا دفاع کردمو تعلیق کردن

اونایی که توهین کردن رو نه هنوزفعالن

دارم میگم داشتن به رهبر توهین میکردن من مه از اقا دفاع کردمو تعلیق کردناونایی که توهین کردن رو نه هن ...

بابا منم تاپیک دراین مورد بود که به عقاید هم احترام بزاریم حتی اومدم گفتم یکی تاپیک نمازخوندن زده بود مسخرش کرده بودند اونایی که مسخره کرده بودند ازشون انتقاد کردم منو تعلیق کردن 👈به خاطر تفرقه انگیزی مذهبی

دارم میگم داشتن به رهبر توهین میکردن من که از اقا دفاع کردمو تعلیق کردناونایی که توهین کردن رو نه هن ...

دیگه به نی نی یار niniyar باید بگید...

وقتی تماس باما هم گفتن فعال نمیشه پس متاسفانه نمیشه ولی به نی نی یار بگید

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

دیگه به نی نی یار niniyar باید بگید...وقتی تماس باما هم گفتن فعال نمیشه پس متاسفانه نمیشه ولی به نی ...

اگه سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی باشه باید فوش دهنده سیاسی تعلیق بشه نه کسی که دفاع کرده از آقا