2777
2789
عنوان

تعلیق مشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تاپیک های یه بنده خدایی رو گزارش زدم گفت شناسایی شده در جا تعلیق شدم اونم مشکی

والا بعضی وقتا به مزاج نی نی یار خوش نمیاد اصلا سرجیزایی الکی تعلیق میکنن چیز خاضی نگفته بودم فقط گفتم به عقاید هم احترام بزاریم همدیگرو مسخره نکنیم همین🤏🏻

توجه توجه توجه، این کاربری از تاریخ 405/4/15 به من تعلق گرفت از توجه شما متشکرم.

الان خیلی شلوغه ولی اگه بگید هم باید صبر کنید جواب بدن

جواب دادن قبلا گفتن باز نمیشه

نه بحث سیاسی کردم نه توهینی کردم خداشاهده

فقط یه عده برعلیهم تاپیک میزدن بخاطر عکس پروفم وتعداد بچهام نی نی یارم زد تعلیق کرد واقعابرام عجیب بود

((کاربر مادر زن هستم که به درخاست وخاهش دوستان گل نی نی سایتیم برگشتم به سایت 💋🌹))امضامم غلط املایی داره اونم میدونم😉

گزارش زدن پستت رو

واقعا؟

حسودا

99 درصد ادما موافقت کرده بودند با تاپیکم خدا شاهده فقط 2 نفر مخالف بودن

تازه عنوانشم یه جوری بود ترسیدم😂

توجه توجه توجه، این کاربری از تاریخ 405/4/15 به من تعلق گرفت از توجه شما متشکرم.

اسی طرفدار زیاد داری بعضیا مدیتیشن تو رو تو امضاهاشون استفاده میکنن😂

نی نی یار فقط منو دید😂بسکه دوسم داره

همیشه میدونستم یه علاقه خاصی بهم داره مشخص بود

زبانتان خوب میچرخد...ظاهرتان زیباست...اما عمقی ندارید؛ ضربه مغزیست نتیجه شیرجه زدن در حوضچه ذهن شما! _محمد همایون

واقعا؟حسودا99 درصد ادما موافقت کرده بودند با تاپیکم خدا شاهده فقط 2 نفر مخالف بودنتازه عنوانشم یه جو ...

گزارش زدن دیگه معلومه برای اینکه چیز بدی نگفتی باز کردن کاربریت رو

درخواست ممنوع🙏