بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کم چون واقعا خسته میشه تا میاد احتیاج به استراحت داره هرچند اونم بچه ها یکم اذیتش میکنن ولی باهاشون بازی میکنه سعی میکنم زود بخوابونمشون یک ساعت شاید بتونیم حرف بزنیم شایدم نتونیم.
وای عزیزم قدرش بدون منم دلم میخاس اینجوری باشه ولی همه اینا شده ی آرزو
چرا؟ همسرت کارش سنگینه؟
ما هم قبلا ها زیاد با هم وقت میگذروندیم الان نه🥲
سختشه ما رو ببره بیرون
خودمم تنهایی گردش نمیرم اما خونه ی مامانم اینا و اقوام دورهمی داریم با دوستام و اینا اما خب شوهر جای خود دارد
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
عکس العمل خاصی نشون ندهجبهه نگیربذار کم کم بهت بگه بینشون چه حرفایی رد و بدل میشه
ممنون عزیزم
آره گیر میدم بیشتر میره اونجا
ولی سیاست داره نمیگه چی میگن البته از زندگی خصوصیمون هم چیزی نمیگه مطمئنم
چون همیشه خودش میگه به مامانم اینا میگم با تو کاری نداشته باشند تو با من زندگی میکنی من باید قلق تو رو پیدا کنم
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊