2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کم چون واقعا خسته میشه تا میاد احتیاج به استراحت داره هرچند اونم بچه ها یکم اذیتش میکنن ولی باهاشون بازی میکنه سعی میکنم زود بخوابونمشون یک ساعت شاید بتونیم حرف بزنیم شایدم نتونیم.

با اجازه ی استاتر عزیزخانومای با تجربه راهکار بدید همسرم زیاد میره خونه ی مامانش یعنی تقریبا هر روز ...

عکس العمل خاصی نشون نده

جبهه نگیر

بذار کم کم بهت بگه بینشون چه حرفایی رد و بدل میشه

وای عزیزم قدرش بدون منم دلم میخاس اینجوری باشه ولی همه اینا شده ی آرزو

چرا؟ همسرت کارش سنگینه؟

ما هم قبلا ها زیاد با هم وقت میگذروندیم الان نه🥲

سختشه ما رو ببره بیرون

خودمم تنهایی گردش نمیرم اما خونه ی مامانم اینا و اقوام دورهمی داریم با دوستام و اینا اما خب شوهر جای خود دارد

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

الانا زیاد چون باردارم و مادرمو از دست دادم

عزیزدلم

روح مادر پدرت شاد ❤️

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
کم چون واقعا خسته میشه تا میاد احتیاج به استراحت داره هرچند اونم بچه ها یکم اذیتش میکنن ولی باهاشون ...

حالا اون خستس درسته بازم زن حوصلش سر میره ولی برا من دلش نمیخاد خونه بمونه

عکس العمل خاصی نشون ندهجبهه نگیربذار کم کم بهت بگه بینشون چه حرفایی رد و بدل میشه

ممنون عزیزم

آره گیر میدم بیشتر میره اونجا

ولی سیاست داره نمیگه چی میگن البته از زندگی خصوصیمون هم چیزی نمیگه مطمئنم

چون همیشه خودش میگه به مامانم اینا میگم با تو کاری نداشته باشند تو با من زندگی میکنی من باید قلق تو رو پیدا کنم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

حالا اون خستس درسته بازم زن حوصلش سر میره ولی برا من دلش نمیخاد خونه بمونه

منم یه موقع مثل شما فکر میکردم ولی الآن انقدر مشغله دارم خودم همیشه اینور اونورم که دیگه به این چیزا فکر نمیکنم واقعا به درک متقابل رسیدیم یجورایی