2777
2789

تو شهر غریبم.داداشامم هستن فامیل دارم ولی شوهرم زیاد اهل رفت و امد نیس با خواهربرادرخودشم رفت و امد نمیکنه. کسیو نداریم ک واسه بیرون رفتنمون پایه باشه بیاد باهامون هرجا میخوایم بریم تنهاییم. امشب افطاری دعوتیم زندایی مامانم گفته ولی شوهرم نمیاد بریم میگ چ نسبتی دارم مگ باهاشون.یکمم راه دوره نمیره. خسته شدم از بس تنها بودم. معمولا جمعه ها با شوهرم میریم بیرون ولی خب تنهایی ک خوش نمیگذره ی دوستش باهامون میومد ک اونم زن گرفته الان چسبیده ب خونواده زنش دیگ همش اونوره. 

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

من از تو بدترم  تو شهر غریب فقط خودمو شوهرم  😊ولی تو خونه خودمو سرگرم میکنم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شهر غریبم کنار خانواده شوهرم شوهرم حتی جمعه ها و روزای تعطیل هم میره سر کار خواهر و برادرشو دو سه ماهی یکبار میبینیم اما من دو تا بچه دارم کلا سرگرم اونام مسافرتم بخوایم بریم تنهایی رو ترجیح میدم 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
من از تو بدترم  تو شهر غریب فقط خودمو شوهرم  😊ولی تو خونه خودمو سرگرم میکنم

اخه چقد سرگرم کنم پوسیدم تو خونه. مردا ک خودشون میرن سرکار انگار ن انگار ماهم ادمیم 

چرا خوش نگذره عزیزم با شوهرت خوش باش حتما باید کسی باشه من و همسر وپسرمم همه جا باهم میریم خیلی هم خ ...

خب ادم تنهایی حوصلش سر میره یکی دونفر دیگهم باشن خوبه 

کارای هنری انجام بده برو سرکار فیلم ببین کتاب بخون  خودتو وابسته به شوهرت نکن

ادم هرچقدم ک اینکارارو انجام بده بازم نیاز داره ک با فامیل رفت و امد کنه یا با چندنفر بیرون بره